ALGUNA COSA NO HA ANAT BÉ... Uuuuuuups!

Sembla que hi hagut un error en el pagament i l’operació no s’ha pogut completar correctament.
Si us plau, t’agrairem que ho tornis a intentar. 

Si el problema es manté, pots contactar directament amb nosaltres trucant al 973 312 221 o al correu comunicacio@aalba.cat 
 
Participa en el sorteig

Bases del concurs: 
- Per entrar al sorteig compra la teva entrada solidària als comerços de Cervera o fes una donació solidària online a través del següent formulari. 
- Els fons recaptats es destinaran íntegrament a finançar els projectes de les entitats socials d'Implica't.
- L'últim dia per entrar al sorteig de la samarreta a través de la donació online és el divendres 6 d'abril de 2018 a les 12h.
- No s'accepten donacions inferiors a 5€.
- La samarreta és una talla L.
- La donació online dóna dret a entrar al sorteig de la samarreta signada per Marc Márquez, però no permet l'entrada a l'acte.
- El sorteig de la samarreta tindrà lloc el 7 d'abril de 2018 al Casal de Cervera, a partir de les 18h i durant la 3ª Festa Solidària Implica't.
- El nom de la persona guanyadora s'anunciarà a "La Veu de la Segarra" i a través de les xarxes socials. L'organització es posarà en contacte amb la persona guanyadora. 
- L'organització es reserva el dret de declarar el premi desert si, després de 3 mesos del sorteig, no s'ha pogut contactar amb la persona guanyadora. 
- L'organització es fara càrrec de l'enviament de la samarreta dins de la Península. Fora del territori, les despeses seran a càrrec de la persona premiada. 

3ª Festa Implica't per les entitats socials de la Segarra.

Un any més, les entitats socials de la Segarra: l'Espígol, Coral Infantil de Cervera, Emaús Rural, Escola de Teatre La Caserna, Càritas Interparroquial de Cervera, Guissona i Torà, Associació de Salut Mental Ondara - Sió, Fundació Casa Dalmases, Creu Roja Cervera, organitzem la Festa Implica't per recaptar fons per als projectes que portem a terme.

Aconsegueix la teva entrada als comerços de Cervera i vine a gaudir d'un vespre ple de música, teatre, dansa, escala en hi-fi i molt més! 


Sortegem una samarreta signada per Marc Márquez, participa-hi!

Si vols entrar en el sorteig, pots fer-ho de dues maneres:

1. Compra l'entrada física als comerços cervera. L'entrada física et permet entrar a l'acte i al sorteig.
2. Fer una donació online mínima de 5€ a través del formulari que trobaràs a continuació (pagament amb targeta).