#DARREREDECADALOT

Darrere de cada lot que fem s’hi amaguen tantes històries com productes hi ha. Històries d’èxit, de superació, de vida i d’il·lusió. I són precisament aquestes històries les que conformen la grandesa dels nostres lots. Aquest any volem celebrar-les amb tu i revelar-te’n algunes de les empreses d’economia social que formen els nostres detalls. Et convidem a gaudir, compartir i explicar amb els teus els relats de vida dels nostres productes. 
lES HISTÒRIES QUE AMAGUEN ELS NOSTRES LOTS


 

el Lluís i els arrugats

Les galetes més famoses de l'obrador El Rosal són els arrugats i al darrera s'hi amaga una història entranyable. Quan el Lluís intentava fer neules li sortien sempre arrugades i les anava amuntegant en safates. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l'obrador que sovint se les menjava. Fins que un dia, la responsable va pensar que si agradaven tant potser es podrien vendre a la botiga i fins i tot afegint-hi una boníssima cobertura de xocolata per sobre podrien ser encara més bones.

Així va ser com d'un petit fracàs d'en Lluís en va sorgir un gran èxit: l'arrugat, una galeta que actualment és el 70% de la producció de l'obrador El Rosal. 

L'Alfons I EL bLANC DE sERÈ

Amb només 16 anys arribava l’Alfons a L’Olivera dels principis, aquella en què tot estava per fer, L’Olivera de les utopies. Haurien de passar encara 10 anys per començar aquella aventura col·lectiva de fer vi a Vallbona de les Monges però finalment arribava la primera verema, l’any 1989. La primera de L’Olivera i també la primera de l’Alfons, d’on en sortia el primer vi: el Blanc de Serè.

Ara, aquest vi fa 30 anys i l’Alfons fa 30 veremes i segueix sumant-ne. Aquella llavor, fràgil i feble dels inicis, és ara d’una força invencible que posa de manifest el potencial personal i col·lectiu de la persona humana.

XOCOLATA CASA DALMASES

Tots els nostres formatges tenen una bonica historia en comú, les nostres etiquetes. I és que darrera de cada etiqueta s’amaguen les empremtes dactilars dels nostres usuaris de la Fundació MAP, que ens transmeten que no hi ha cap persona igual, que cadascú és únic i diferent. 
Però se’ns dubte, el nostre eslògan és el que amaga la història més emotiva., en Josep Maria Suarez, una persona atesa de la Fundació amb paràlisis cerebral ens va regalar el cor de l’eslògan de la formatgeria MUUU BEEE, “És Ripollès, és bona llet”.
 

pannetone i jacinto

Les galetes més famoses de l'obrador El Rosal són els arrugats. A darrera  s'hi amaga una història entranyable. Quan el Lluís intentava fer neules li sortien sempre arrugades i les anava amuntegant en saftes. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l'obrador que sovint se les menjava. Fins que un dia, la responsable va pensar que si agradaven tant potser es podrien vendre a la votiga i fins i tot afegint-hi una boníssima cobertura de xocolata per sobre podrien ser encara més bones. Així va ser com d'un petit fracàs d'en Lluís en va sorgir un gran èxit: l'arrugat, una galeta que actualment és el 70% de la producció de l'obrador El Rosal. 

 En josep maria i el "Muuu Beee"

Tots els nostres formatges tenen una bonica historia en comú, les nostres etiquetes. I és que darrera de cada etiqueta s’amaguen les empremtes dactilars dels nostres usuaris de la Fundació MAP, que ens transmeten que no hi ha cap persona igual, que cadascú és únic i diferent. 

Però se’ns dubte, el nostre eslògan és el que amaga la història més emotiva. En Josep Maria Suarez, una persona atesa de la Fundació amb paràlisis cerebral ens va regalar el cor de l’eslògan de la formatgeria MUUU BEEE, “És Ripollès, és bona llet”.
 

SOL·LICITA UN PRESSUPOST
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalidad: Gestionar la relación con Alba, y envío de boletines e información comercial que pueda ser de interés para el usuario.
Legitimación: Su consentimiento, a través de la aceptación de estas condiciones
Destinatarios: Se cederán datos a terceros en caso de ser necesario para la prestación de servicios.
Derechos: Los interesados ​​pueden ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión, portabilidad y la limitación u oposición, dirigiéndose por escrito a la dirección info@aalba.cat, adjuntando una copia del DNI del titular de los datos.
Información adicional: Para información más detallada puede consultar la política de privacidad.
COM ES FAN ELS LOTS GASTRONÒMICS?

Ajuda'ns a difondre aquestes històries de vida. Comparteix-les!

#DARREREDECADALOT