#darreredecadalot

Darrere de cada lot que fem s’hi amaguen històries molt humanes. Històries d’èxit, de superació, de vida o d’il·lusió que donen un valor afegit als nostres productes. Quan regalis el nostre lot, no només estaràs regalant uns productes bons i de qualitat, sinó que també estaràs regalant històries de vida molt autèntiques que val la pena ser explicades.

Descobreix les històries que amaguen els nostres lots.


 






























 

El Lluís i els arrugats

Les galetes més famoses de l'obrador El Rosal són els arrugats i al darrera s'hi amaga una història entranyable. Quan el Lluís intentava fer neules li sortien sempre arrugades i les anava amuntegant en safates. Aquelles galetes arrugades, teòricament imperfectes, agradaven molt a la gent de l'obrador que sovint se les menjava. Fins que un dia, la responsable va pensar que si agradaven tant potser es podrien vendre a la botiga i fins i tot afegint-hi una boníssima cobertura de xocolata per sobre podrien ser encara més bones.

Així va ser com d'un petit fracàs d'en Lluís en va sorgir un gran èxit: l'arrugat, una galeta que actualment és el 70% de la producció de l'obrador El Rosal. 

L'Alfons i el blanc de Serè

Amb només 16 anys arribava l’Alfons a L’Olivera dels principis, aquella en què tot estava per fer, L’Olivera de les utopies. Haurien de passar encara 10 anys per començar aquella aventura col·lectiva de fer vi a Vallbona de les Monges però finalment arribava la primera verema, l’any 1989. La primera de L’Olivera i també la primera de l’Alfons, d’on en sortia el primer vi: el Blanc de Serè.

Ara, aquest vi fa 30 anys i l’Alfons fa 30 veremes i segueix sumant-ne. Aquella llavor, fràgil i feble dels inicis, és ara d’una força invencible que posa de manifest el potencial personal i col·lectiu de la persona humana.

La Susanna l'Helena i la xocolata

La Susanna de Cervera i l'Helena de Guissona treballen a Casa Dalmasses fent xocolata. Aquí Catalunya es troben que a causa del clima, no hi ha plantacions de cacau i l'han d'importar de fora. Cada dia, barregen la pasta de cacau amb una mantega per fer la base de la xocolata. En funció del tipus, també hi afegeixen sucre morè que molturen, avellanes, taronja confitada, menta, espècies, sal, pebre, cacahuets, ametlles, etc. Molts ingredient que serveixen per tenir especialitats de xocolata que, posteriorment, envoliquen i encapsalen.

La Susanna i l'Helena treballen perquè els agrada. Són útils i les feliciten per ser-ho. Aprenen, riuen, s'ajuden entre elles. Se solen concentrar a la feina, tot i que també s'enfaden, però aviat se'ls passa perquè són bones amigues. El seu dia a dia a Casa Dalmasses els ajuda a millorar i a estar més alegres.

L'Iris i l'Alex i el pannetone

La història d’amor, superació i trasgressió d’Iris i Aleix, neix i creix, en mig de la historia de Crisàlida. La història del forn de pa de Crisàlida creix al compàs marcat pel nostre panettone. Aquest pa dolç, herència llombarda, fill del pa, germà de les coques i amant de la mousse, ens ha obert les portes a l’excelència i les finestres a la subtilesa.  La farina, la mel, la mantega, les panses i el moscatell barrejades adecuadament i repetint fins a tres vegades el misteri de la fermentació al llarg de tot un dia, tot ballant la dansa del foc durant 2 hores, engendren al protagoniste del nostre advent, el Panettone de Crisàlida. Aquest “pas de quatre” del nostre particular “llac dels cignes” amb la coreografia d’Iris, Aleix, Crisàlida i el seu panettone, conviden a l’esperança i dilueixen la intolerancia.

El Josep i el MUUU BEEE

Tots els nostres formatges tenen una bonica historia en comú, les nostres etiquetes. I és que darrera de cada etiqueta s’amaguen les empremtes dactilars dels nostres usuaris de la Fundació MAP, que ens transmeten que no hi ha cap persona igual, que cadascú és únic i diferent. 

Però se’ns dubte, el nostre eslògan és el que amaga la història més emotiva. En Josep Maria Suarez, una persona atesa de la Fundació amb paràlisis cerebral ens va regalar el cor de l’eslògan de la formatgeria MUUU BEEE, “És Ripollès, és bona llet”.
 

SOL·LICITA UN PRESSUPOST
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
IMPACTE SOCIAL LOTS GASTRONÒMICS

   25 persones amb capacitats diverses participen del muntatge dels lots i generem 6 nous llocs de treball per la campanya de Nadal. 
   El 66% de la facturació anual de l’obrador prové de la campanya de Nadal.
  10 voluntaris ajuden durant la campanya de Nadal.
Generem beneficis per a 12 empreses d’economia social i productors artesans del territori amb la compra dels seus productes.
COM ES FAN ELS LOTS?

Ajuda'ns a difondre aquestes històries de vida. Comparteix-les!


#darreredecadalot