VoluntariApp, el teu punt de voluntariat digital

VoluntariApp és una eina gratuïta i pràctica que ajuda a posar en contacte persones que tenen ganes d’ajudar amb entitats que necessiten voluntaris per dur a terme la seva tasca.

 Si busques col·laborar amb una causa solidària o aprofitar el teu temps ajudant als altres aquesta és la teva App! Descarrega’t VoluntariApp i troba ofertes on poder anar a ajudar com a voluntari, veuràs que molt a prop teu hi ha causes que et necessiten i on tu pots fer-hi possible el canvi.

✔ Si ets una entitat que treballa amb voluntaris, la app et permetrà gestionar les crides i els voluntaris, a través d’una intranet intuïtiva i senzilla que et facilitarà la comunicació de la teva entitat.
 

DESCARREGA'T VOLUNTARIAPP

Quins avantatges i característiques té VoluntariApp?

✔ VoluntariApp és una eina que fa de Punt de Voluntariat Digital.
Troba totes les entitats del territori i les seves demandes de voluntariat.
Connecta persones amb ganes d’ajudar i entitats que necessiten voluntaris.
Donar a conèixer les entitats del territori, les seves missions i les tasques que hi realitzen els voluntaris.
Comparteix formacions, esdeveniments, tallers, xerrades, troba totes les activitats que organitzen les entitats del teu territori!
✔ Fa d’eina de gestió de voluntariat per les entitats: dóna a conèixer la teva associació, publica demandes de voluntariat, anuncia esdeveniments que organitzis i fica’t en contacte amb les persones voluntàries de la teva entitat!

 

DESCARREGA'T EL FLYER INFORMATIU

Ets una entitat? Omple el formulari i forma part de VoluntariApp!

    Información sobre l'
Finalidad: Responder a sus consultas y enviarle información comercial sobre nuestros servicios, incluso por correo electrónico
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Los datos no se transferirán a terceros, excepto por obligación legal
Derechos: Tiene derecho a acceder, rectificar y borrar datos, así como otros derechos, como se explica en la sección de información adicional
Información adicional: Puede consultar información adicional y detallada sobre Protección de datos en nuestro texto de la Política de privacidad