VoluntariApp, el teu punt de voluntariat digital

VoluntariApp és una eina gratuïta i pràctica que ajuda a posar en contacte persones que tenen ganes d’ajudar amb entitats que necessiten voluntaris per dur a terme la seva tasca.

 Si busques col·laborar amb una causa solidària o aprofitar el teu temps ajudant als altres aquesta és la teva App! Descarrega’t VoluntariApp i troba ofertes on poder anar a ajudar com a voluntari, veuràs que molt a prop teu hi ha causes que et necessiten i on tu pots fer-hi possible el canvi.

✔ Si ets una entitat que treballa amb voluntaris, la app et permetrà gestionar les crides i els voluntaris, a través d’una intranet intuïtiva i senzilla que et facilitarà la comunicació de la teva entitat.
 

DESCARREGA'T VOLUNTARIAPP

Quins avantatges i característiques té VoluntariApp?

✔ VoluntariApp és una eina que fa de Punt de Voluntariat Digital.
Troba totes les entitats del territori i les seves demandes de voluntariat.
Connecta persones amb ganes d’ajudar i entitats que necessiten voluntaris.
Donar a conèixer les entitats del territori, les seves missions i les tasques que hi realitzen els voluntaris.
Comparteix formacions, esdeveniments, tallers, xerrades, troba totes les activitats que organitzen les entitats del teu territori!
✔ Fa d’eina de gestió de voluntariat per les entitats: dóna a conèixer la teva associació, publica demandes de voluntariat, anuncia esdeveniments que organitzis i fica’t en contacte amb les persones voluntàries de la teva entitat!

 

DESCARREGA'T EL FLYER INFORMATIU

Ets una entitat? Omple el formulari per formar part de VoluntariApp!

    Informació sobre l'
Responsable: Associació Alba
Finalitat: Respondre les vostres consultes i enviar-vos informació comercial sobre els nostres serveis, inclòs per correu electrònic
Legitimació: Consentiment de l'interessat
Destinataris: Les dades no es transferiran a tercers, excepte per obligació legal
Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, tal com s'explica a la secció d'informació addicional
Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de dades al nostre text de la Política de privadesa