Tenim cura de la teva alimentació.

Des del servei de cuina de col·lectivitats del Grup Alba oferim un servei a domicili de menús porta a porta especialment destinats a aquelles persones amb dificultats per cuinar a casa o que necessiten una dieta especialitzada o texturitzada i un seguiment nutricional. Treballem conjuntament amb l’assessorament d’una empresa externa especialitzada que confecciona els menús a través d’un equip de dietistes acreditats.

Com funciona el servei de menjar a domicili del SAD?

En el moment que tenim un nou usuari del servei seguim els següents passos per concretar una dieta i un menú saludable i adaptat a les seves necessitats.
 

Què tenim en compte a l'hora de confeccionar els menús?

Cada persona necessita una alimentació específica que respongui a les seves necessitats, per això tenim en compte els següents aspectes a l’hora de confeccionar el menú:

1) Nivell de textura: Normal, picat o triturat.
2) Pauta calòrica: Hipocalòrica i hipercalòrica.
3) Necessitats dietètiques: Dibaètic, baix en greixos,  astringent o protecció gàstrica.
4) Al·lèrgies i intoleràncies: Sense gluten, sense lactosa, sense carn o sense peix.
​​​​​​​

Cuina casolana per menjar com a casa.

Des de la cuina central de l’Associació Alba elaborem amb amor els menús per a totes les persones usuàries del servei del SAD. L’experiència de més de 20 anys treballant per a residències de gent gran, però també per a llars d’infants i escoles ens ha permès tenir un equip professional format i preparat per a cuinar per a persones amb particularitats molt diverses. Cuinem a més amb productes de proximitat, cuinats de manera saludable i conservant tot el sabor. Inentem adaptar els plats a la textura necessària, sense renunciar a les millors receptes!

Molt més que un repartiment a domicili.

Comptem amb un equip de persones que fan diàriament el repartiment a domicili del menjar. El contacte diari amb els usuaris del SAD permet també establir un seguiment i supervisió de la persona, així com una estona de conversa i contacte social, molt necessari sobretot per aquelles persones que viuen soles. Repartim sobretot a Tàrrega, però també a diferents pobles de la comarca de l’Urgell en un horari entre les 12:30h i les 13:30h. Amb la possibilitat de contractar el servei de manera mensual, setmanal o puntual de dilluns a diumenge.
 

> Contaca’ns i demana més informació!
Eli Visa, responsable del Servei
Telèfon: 600 41 43 16
sad@aalba.cat