9a edició Festival Sardines & Marinada


El Festival solidari Sardines i Marinada arriba aquest any a la 9a edició després d'un any d'aturada degut a la pandèmia. Aquest festival està gestionat i impulsat pels AMICS, així és com anomenem a les persones voluntàries del Grup Alba. Aconseguim implicar professionals, famílies i persones vinculades a l'entitat i ciutadania en una festa inclusiva als jardins de l'entitat amb sopar a la fresca i música en directe. Una festa familiar que ha aconseguit apropar l'entitat a la ciutadania i posar en valor al força del voluntariat per crear conjuntament una festa de tots i per a tots.

El Sardines & Marinada ens permet unir els diferents projectes de voluntariat fent participar els joves del programa de voluntariat; els joves dels camps de treball que també gestionem durant l'estiu; persones que al llarg de l'any han tingut alguna relació amb nosaltres i empreses que volen i tenen ganes de col·laborar amb la festa. 

Els beneficis obtinguts del sopar i la barra es destinen cada any a algun projecte per les persones de l'entitat. 
FUNCIONAMENT

> Funcionament: 

Aquest any l'aforament al fesstival Sardines & Marinada és limitat per poder complir amb tots els protocols COVID i per prevenció. Això ens ha portat a modificar el funcionament de l'accés del festival havent de fer una entrada amb pagament previ on hi entra el sopar + la possibilitat de gaudir dels concerts i la música. D'aquesta manera assegurem que tothom que fa la reserva vindrà a gaudir de l'experiència compeleta del Sardines & Marinada. 

- La reserva es fa per grups de taules i cal escollir el menú del sopar. En el cas dels infants menors de 4 anys hi ha opció de no fer menú, però sí que hi ha un cost mínim per l'entrada ja que estarà ocupant cadira. 
- Un cop ompliu el formulari i realitzeu el pagament rebreu un correu de confirmació de la vostra reserva que és el que haureu d'ensenyar a l'entrada del festival per accedir-hi. 
- El sopar el serviran les persones voluntàries del festival a les taules per evitar aglomeracions. La resta de consumicions que vulgueu fer durant la nit del festival es pagaran a la caixa que hi haurà habilitada i es podran recollir a la barra. 
 - En cap cas es retornaran les entrades un cop estiguin venudes. En cas que hagueu d'anul·lar la taula podeu donar-les a algú altre perquè un altre grup en pugui gaudir. 

PROGRAMACIÓ
- Dijous 15 de juliol : a partir de les 22:00h es podrà escoltar la música del grup de versions Agustika, alive & acoustic cover Band de Bellpuig i el DJ Bluetonic, un clàssic de les nits del Sardines.

- Dijous 22 de juliol el music i cantautor, Diego Paqué, ens farà gaudir amb la seva proposta d'estil propi que fusiona pop, rumba i flamenc. Acabarem la nit amb els Dirty Brown, 3 amics units pels ritmes salvatges i calents que es complementen per oferir nit i dia un recorregut per la música en format vinil, sense vergonya ni filtres.

- Dijous 29  de juliol hem preparat una nit de monòlegs, un format que ha anat guanyant terreny i que aquí a Tàrrega s'ha consolidat amb el festival Memefest. Comptarem amb el monologuista barceloní Marc Sarrats conegut ja pel Memefest i que va saber posar-se el públic a la butxaca en la darrera edició. En segon lloc una estrena molt especial de dos joves targarins Cesc Sarri i Quim Gassó, el  quals han començat a endinsar-se en el món de l'humor a través del seu poodcast "El Pati" i que s'estrenen al Sardines a dalt d'un escenari en una mena de "prova pilot" on no hi faltarà crítica humorística targarina. 
La nit de monòlegs tancarà amb l'actuació femenina de les PDVerrizé en un recorregut musical des dels anys 80 i fins a l'actualitat. 
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ I RESERVA
Atenció: La reserva es fa per grups de taules i cal escollir també, a través del formulari, el menú del sopar. Aquest sistema de reserves ens permet optimitzar al màxim l'espai del jardí amb les taules de què disposem que són de 4 i de 6 places, i controlar també la disposició de les taules per garantir que es compleixin les distàncies.
En el cas dels infants que tinguin edat d'ocupar cadira hi ha opció de no fer menú (som conscients que alguns sopen abans o no tenen tanta gana), però sí que hi ha un cost mínim per l'entrada ja que estarà ocupant cadira. D'aquesta manera garantim, en un any d'aforament limitat, cobrir els costos mínims del festival i destinar una part al projecte solidari. En cas que sigueu un nombre imparell de persones podeu adquirir també aquesta entrada d'infant sense menú de 3€ per acabar d'ocupar tota la taula.

Indiqueu primer el nombre de persones de la taula...

Responsable: Associació Alba - Amics
Finalitat: Inscripció al Festival Sardines i Marinada.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
AMB LA COL·LABORACIÓ DE: