El COVID-19 és la malaltia infecciosa causada pel coronavirus que s'ha descobert més recentment. Tant el nou virus com la malaltia eren desconeguts abans que esclatés el brot a Wuhan (Xina) al desembre de 2019.

Per fer-se soci de l'Associació Alba has d'omplir el següent formulari fent click aquí.

Aquesta informació la trobaràs al següent enllaç on hi ha l'organigrama d'Alba amb els referents d'Àrea. 

https://aalba.cat/ca/c/organitzacio-8

Extensions Associació Alba

100 - Recepció (Anna Creus)

101 - Recepció (Oumaima)

102 - Àrea Econòmica (Cristina, Esther)

103 - Enfoc 

104 - Àrea persones i famílies (B. Solé, B. Chia, Albert, Susanna)

106 - Direcció (Maite Trepat, Núria Castellà)

107 - Sala Polivalent (Reunions)

108 - Oficina Bugaderia (Montsi i Pilar Seriol)

109 - Sala Informàtica

110 - Sala Visites 3

111- El Rosal (Mónica i Nuria), Neteja i Jardineria

112 - Sala de Laboral

114 - Bugaderia 

115 - Qualia (Lluís Nadal, Klara, Toni)

116 - Transport

117 - Obrador El Rosal

118 - Artis i Centre Ocupacional

119 - Cuina (Núria Caellas i Eva Codina)

120 - Restaurant El Gat 

121 - Àrea de Comunicació (Anna Homs)

122 - Enfoc i Projectes Europeus

 

Per imprimir i escanejar necessites un codi que és únic per a cada persona. Per tenir-lo l'heu de demanar a travès del formulari d'in

Per qualsevol dubte sobre les nòmines, sou i contracte de treball, podeu posar-vos en contacte amb l'àrea econòmica, responsable Cristina Miró, cmiro@aalba.cat .

Cada mes rebras al teu correu electrònic un correu amb la teva nómina del més anterior. Descarrega-te-la i entra al fitxer. Et demarà un codi d'accés on has d'introduir el teu DNI sense la lletra. 

Per qualsevol dubte sobre les nòmines, sou i contracte de treball, podeu posar-vos en contacte amb l'àrea econòmica, responsable Cristina Miró, cmiro@aalba.cat .

Entra al teu correu electrònic d'Alba i fes click a la imatge superior dreta on hi ha una rodona de color blau. Et sortirà una altra pantalla i fes click a canviar imatge. 

Posa't una fotografia al teu perfil del correu electrònic, així ens serà més fàcil reconeixe'ns! 

Si. Alba posa a la teva disposició els vehicles de l'entitat pels teus desplaçament dins del teu horari de treball per anar a reunions, formacions o jornades. Pots consultar la disponibilitat de les furgonetes aquí.

Ara també pots compartir cotxe amb altres professionals de l'Associació Alba, gràcies a l'eina "vehicle compartit" que trobaràs a l'aparta de transport de la Intranet. Comparteix els teus trajectes diaris i comparteix cotxe amb altres professionals de l'entitat. Prova-ho fent click aquí.

Molt fàcil! A la Intranet d'Alba hi ha una eina que t'ajudarà a crear la teva signatura pel teu correu d'Alba. Segueix els pasos marcats i gaudeix de la teva signatura. 

Fes click aquí per configurar la teva signatura electrònica.

Tens diverses opcions:

- Dina al Restaurant El Gat de l'Associació Alba. Hi ha un descompte per a treballadors. Consulta el menú diaria al seu web fent click aquí. 

- Pots dinar al menjador de l'Associació Alba el menú que fan. Per menys de 4€ tens un menú amb primer, segon i postres. Consulta el seu menú mensual fent click aquí. Els tiquets del dinar es compren a la recepció de l'entitat.

- O si ho prefereixes, emportat el teu tapper i dina al menjador de l'Associació Alba. Hi ha servei de microones, coberts, toballons i aigua.

Si ets professional d'Alba pots gaudir d'un correu personal. Només us heu de posar en contacte amb el vostre gestor i ell us el facilitarà.