Alba Jussà participa a la 4ª edició de la Verema solidària
  • Alba Jussà i El Celler Xic’s de Cal Borrech de Figuerola i participen a la 4ª edició de la Verema solidària.
  • Verema Solidària es consolida amb aquesta quarta edició i per primer cop arriba al Pallars Jussà amb l'objectiu de desenvolupar iniciatives social al territori.

Verema Solidària és una iniciativa que uneix territori, vi i responsabilitat social. Neix amb l’objectiu comú de recaptar 20.000€ per a dues entitats socials amb iniciatives que desenvoluparan sobre el territori.
Aquest 2019 un dels Cellers col·laboradors serà Xics de Cal Borrech de Figuerola i un dels projectes socials guanyadors és el de “Llavors d’Oportunitats” d’Alba Jussà que pretén generar ocupació per a persones amb dificultats en l’accés al treball gràcies a la recuperació de varietats tradicionals d’horta al territori.
El diumenge 22 de setembre de 2019 el celler de Xic’s de Cal Borrech obrirà les seves portes amb moltes activitats per compartir: collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats del celler, tast de vins de la zona i un dinar a peu de vinya. Qualsevol que ho desitgi pot gaudir d’un dia a la vinya i aportar fons per a entitats amb projectes socials.
Cal fer la inscripció prèvia a través del portal web de Verema Solidària: https://www.veremasolidaria.org/cat/activitat/verema-solidaria-a-xics-cal-borrech on també es poden consultar els altres cellers o entitats participants, un vídeo de la campanya 2019 i informació referent al projecte de Verema Solidària.
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración