Alba participa al Programa Pilot Acompanyament Governança Democràtica impulsat per La Confederació.

Aquest 2017 La Confederació - l’organització empresarial de les entitats no lucratives que presten serveis d’atenció́ a les persones al nostre país- ens ha escollit amb 5 entitats més per participar en un programa pilot per aprofundir sobre els  models de gestió propis de l’Economia Social.
La finalitat del programa ha estat  acompanyar-nos amb dos professionals externs per sistematitzar i reforçar aquells aspectes que tenen a veure amb el model de governança i participació de la nostra entitat.

S'ha realitzat una primera fase de diagnosi amb un grup reduït de persones i posteriorment s'ha posat amb un grup mixt de professionals, persones ateses, famílies, amics, socies i membres de junta format per 30 persones que han realitzat entre març i juny dues sessions de treball per identificar temes a millorar  i poder fer propostes de treball concretes. 

A partir d'aquest treball participatiu s'ha elaborat un pla d'acció que desplegarem a partir del mes de setembre amb accions i objectius concrets a assolir durant aquest any i l'any vinent.

El passat 17 de juliol es va fer una trobada entre les 6 entitats que hem participat en aquest Programa Pilot d'Acompanyament a la Governança Democràtica per valorar el procés realitzat i validar-ne el procediment. Vam aprofitar per posar en comú els resultats i impressions. 

Añadir Comentario
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración