Cervera acull el VIII campionat de botifarra "CONTRO I RECONTRO" organitzat per l'Associació Alba , Ondara Sió i el Club de Botifarra d'Alguaire.

Aquest dissabte Cervera ha acollit la VIII trobada del Contro i Recontro, un campionat de botifarra que es celebra anualment i que compta amb la participació de serveis i associacions que vetllem per la salut mental al territori de Lleida, així com d'entitats locals aficionades a aquest joc de cartes. Aquest any les entitats organitzadores han estat l'Associació Alba, l'Associació de familiars Ondara Sió i el Club de Botifarra d'Alguaire que n'és l'impulsor des de fa 8 anys.

Aquest any s'hi han inscrit 215 persones de les quals un total de 40 parelles han participat al campionat de cartes i d'altres han realitzat activitats lúdiques i culturals durant tot el dia. 
 
El campionat i les activitats paral·leles han començat a les 11 del matí. A les 13:30h s'han fet diferents parlaments amb la presència de Joan Santacana, director dels serveis territorials a Lleida del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat; Rosa Maria Perelló, com a vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, i Joan Prat, regidor de Benestar de la Paeria de Cervera.
 
Els guanyadors del primer premi van ser un dels equips del Club de Botifarra d'Alguaire, el segon premi va ser pel grup de l'Associació Salut Mental Pallars i el tercer va tornar a recaure a un dels grups de Club de Botifarra d'Alguaire.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración