El curs de cuina finalitza amb 7 insercions laborals

Una vintena de persones a lʼatur sʼhan format per a treballar com a auxiliars en restauració i cambrers. Totes elles han realitzat pràctiques a empreses i 7 han estat contractades al finalitzar-les. • Actualment sʼestà realitzant un segon curs dʼOperari de magatzem i sʼha obert la preinscripció pel curs dʼAtenció al client i tècniques de venda que començarà al setembre. • Els cursos estan impulsats des dʼEnfoc, el servei de projectes formatius i dʼinserció de lʼentitat.

A principis dʼany lʼAssociació Alba va ser escollida com a Punt Formador Incorpora de lʼObra Social “la Caixa” per a impulsar 3 cursos formatius gratuïts per a persones a lʼatur. En aquest primer curs hi han participat 20 persones que han realitzat 300 hores de classes: 100 hores de competències transversals, 80 de competències tècniques i 80 de pràctiques en empreses. Un cop finalitzades les pràctiques 7 persones han aconseguit trobar un lloc de treball, 4 dʼelles en lʼàmbit de lʼ hosteleria i la resta en dʼaltres sectors.

Els cursos, impulsats des del projecte ENFOC, el servei de formació i inserció de lʼentitat, compten amb la col·laboració de la New School que imparteix les competències transversals i amb la col·laboració de professionals i empreses com el cunier Albert Marimon, de la Cava de Tàrrega, o lʼHostal del Carme que han impartit alguna “masterclass” en aquest primer curs.

Actualment sʼestà portant a terme un segon curs dʼOperari de magatzem i sʼhan obert les preinscripcions pel curs dʼAtenció al client i tècniques de venda que es realitzarà a partir del setembre. Les inscripcions es poden fer a través del web www.enfoc.cat

Facebook Twitter LinkedIn WhatsApp
Añadir Comentario
Utilizamos cookies propias y de terceros para fines analíticos y para mostrarle publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de sus hábitos de navegación (por ejemplo, páginas visitadas). Puede aceptar las cookies haciendo clic en el botón «Acepto» o configurarlas o rechazar su uso haciendo clic en la Política de cookies. Más información
Aceptar Rechazar Gestionar Cookies