El periodista Carles Capdevila ens fa una visita!

El periodista va gaudir d'una visita per les instal·lacions on també va poder realitzar alguns dels tallers.

Llicenciat en filosofia i periodisme, director del diari Ara i professor de Comunicació a la Universitat de Barcelona, Carles Capdevila, va visitar les instal·lacions de la nostra associació. Presentavem la web que estrenarem a finals de juliol a causa de l'augment i la remodelació dels serveis que oferim a la ciutadania.

Durant la visita, el periodista va poder conèixer el funcionament de l'entitat i de tots els nostres serveis. Va visitar El Gat del Rosal, L'Obrador, la Bugaderia, el servei de jardineria i els tallers de l'associació. Tanmateix, va poder participar en alguns dels tallers com el del Rosal, on va ajudar en la creació d'un dels nostres productes estrella "Els Arrugats". Acompanyat d'en Lluís, un dels memebres de l'associació i creador d'aquest producte, va conèixer el procés de creació de les neules i d'altres productes de la mà dels treballadors de l'Obrador.

Tots es van mostrar molt contents per la seva visita i van fer tot el possible per explicar les tasques i les funcions que tenen dins de l'associació.

CarlesCapdevila

Añadir Comentario
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración