L'Associació Alba estrena "Welcome, to paradise?"

L'Associació Alba estrena "Welcome, to paradise?", un espectacle sobre la crisi dels refugiats amb altres entitats.

El divendres 25 de novembre a les 21h el teatre Ateneu de Tàrrega va acollir ll'estrena d'aquest espectacle fet a través del programa Incursió Social, un projecte singular i experimental que treballa amb col·lectius vulnerables. 

A través de les arts escèniques, els participants s'han convertit en creadors i protagonistes d’una experiència teatral. A banda de l'Associació Alba també hi han participat altres entitats com Acudam de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles, Casal d’Avis de les Borges Blanques, Residència i centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig, Residència Municipal d’Avis de Juneda i Centre Talma de Juneda.

“WELCOME, to paradise”, és el resultat final d’un procés creatiu intens que ha durat tres mesos i que neix d’una reflexió envers la crisis dels refugiats, una de les grans tragèdies que estem vivint en aquests dies, un desastre humanitari permès pels Estats de la Unió Europea, que té pressa l’esperança a milers de persones que han hagut de fugir de les seves llars. 

Aquest també es va presentar al teatre de Juneda i al Teatre l'Amistat de Mollerussa. 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración