El voluntariat europeu arriba al Pallars Jussà

Jornada informativa el 22 de novembre a l’Auditori Epicentre de Tremp per explicar els projectes de mobilitat europea Erasmus+ i els 20 anys del Servei de Voluntariat Europeu.

A partir d’ara, els joves d’entre 18 i 30 anys que vulguin realitzar un voluntariat a l’estranger poden sol·licitar-ho a través de l’Associació Alba Jussà que, amb  la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Oficina Jove, promouen aquest servei a la comarca del Pallars Jussà.

Per donar-lo a conèixer, el proper dimarts 22 de novembre d’11h a 13h s’organitzarà la jornada “Vols moure’t per Europa? #aixoenganxa” on s’explicaran els diferents projectes europeus de voluntariat existents actualment.

El president del Consell, Constante Aranda, obrirà la jornada donant a conèixer aquest nou projecte de voluntariat a la comarca i convidant als joves a fer-se voluntaris i participar de les diferents propostes. Seguidament, l’activitat comptarà amb Ramon Closes i Mestres, de la Direcció General de Joventut, que presentarà els programes Erasmus+ i explicarà els 20 anys del Servei de Voluntariat Europeu; Violant Amoròs, responsable de projectes europeus de l’Associació Alba, que explicarà com inscirure’s, requisits, etc. i també es donarà veu a tres joves europeus de Turquia i Portugal que actualment són voluntaris a Catalunya i un jove català que està fent un voluntariat a Lituània per a què expliquin la seva experiència en primera persona.

Finalment, Meritxell Burgués, la coordinadora del projecte de voluntariat de l’Associació Alba Jussà, explicarà com funcionarà aquest nou servei al Pallars Jussà.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración