L’Espígol i el CAP de Cervera presenten el projecte “Aprop”.

"Aprop" permetrà detectar necessitats compartides i orientarà a les famílies en temes d'ajudes, serveis i procediments.

 

Espígol treballarà amb xarxa amb el CAP de la ciutat gràcies a dues persones amigues, una infermera i un doctor, que seran l’enllaç entre les entitats. Aquest projecte s’inicia gràcies a la manca d’informació detectada al centre Espígol on les famílies i els seus usuaris desconeixien els serveis oferts des de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del Cap de Cervera.

Les dues persones amigues tindran per objectiu millorar la comunicació de forma bidireccional entre les entitats, detectar les necessitats compartides no detectades per alguna de les parts i evitar incidències generades de l’atenció de les persones del Centre Espígol a l’Àrea Bàsica de Salut.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del projecte COM Salut, que forma part de les polítiques sanitàries impulsades pel Departament de Salut per millorar la qualitat de vida de les persones i prevenir malalties.

El projecte “Aprop” “serà una eina molt efectiva d’ajuda i d’orientació a les famílies del centre i serà un gran pas obrir Espígol a la comunitat”, assegura Teresa XX, coordinadora del centre Espígol.

Enhorabona per aquesta iniciativa! 

Añadir Comentario
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración