L'Associació Alba organitza un intercanvi europeu de persones amb cadira de rodes

L'Associació Alba organitza del 26 de juliol al 2 d'agost una trobada europea de persones amb discapacitat amb moltes necessitats de suport i que fan ús de cadires de rodes. L'intercanvi que porta per nom " We can't speak, but we can comunicate" ha reunit a 12 persones de Catalunya, Polònia i Portugal i 15 monitors, voluntaris i personal mèdic que s'han encarregat de la seva acollida durant l'estada.

El grup està allotjat a la casa de colònies Can Maiol a Girona i durant aquests dies realitzaran activitats culturals, tallers, dinàmiques de comunicació i vistes a Barcelona, Girona i Figueres. Aquest intercanvi està finançat pel programa Europeu Erasmus + i té com a objectiu promoure l'intercanvi d'experiències i el lleure entre les persones amb discapacitat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración