El repte "Sempre endavant" de l'esportista Raül Arenas recull 3.320€ pel Club Esportiu de l'Associació Alba
  • Els diners s’han recollit gràcies a la venda de samarretes i números de la cistella solidària amb més de 40 premis.
  • Arenas té intenció d’escriure un llibre en format diari explicant l’experiència personal d’aquest projecte solidari.

Dissabte passat l'esportista Targarí Raül Arenas posava fi al repte solidari a favor de l'Associació Alba. En total han estat 423km corrent en 5 etapes: Montserrat-Tàrrega (82 km), Tàrrega-Lleida (52 km), Lleida-Cambrils (104 km), Cambrils-Tàrrega (100 km) i Tàrrega-Montserrat (100 km).
Gràcies a la venda de samarretes i de números de la cistella solidària que es va sortejar el dissabte amb més de 40 premis, el projecte "Sempre Endavant" ha aconseguit recollir 3.320€ que es destinaran a diferents projectes del Club esportiu de l'Associació Alba.

Arenas ha aconseguit involucrar en aquest repte a moltes persones i empreses d'àmbits molt diferents, així com amics i esportistes d'elit com Joan Capdevila, Núria Picas o Marc Màrquez que han col·laborat donant objectes personals per la cistella.

Arenas va anunciar dissabte que un cop finalitzada la part més esportiva del projecte té intenció d'escriure un llibre en format diari on explicarà la seva experiència personal i totes les curiositats sobre el repte que ha portat a terme. Els beneficis de la venda del llibre es destinaran a l’entitat social i s’afegiran als que ja s’han recaptat.

Per la seva banda, l'Associació Alba ha convidat a l'esportista a venir a explicar i a compartir amb les persones d’Alba la seva experiència, fotos i vídeos i fer-li d’aquesta manera un petit reconeixement a la seva solidaritat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración