"Il·luscions solidàries", la nit màgica de l'Associació Alba - Fundació Alba Futur

El Teatre Ateneu acollirà el divendres 7 d’abril un espectacle solidari a favor de l’Associació Alba – Fundació Alba Futur. Els fons es destinaran al projecte de construcció de la nova llar residència de Sant Martí de Riucorb.

El mag Daniel Collado presenta a un espectacle solidari amb l’Associació Alba – Fundació Alba Futur. Il·lusions solidàries és un show dinàmic, participatiu i ple de sorpreses, protagonitzat per l’últim campió del món del Festival Internacional de Societats Màgiques en l’especialitat de màgia de prop i invenció.

Els fons que es recaptin d’aquest espectacle seran per al projecte de construcció de la nova llar residència de Sant Martí de Riucorb. Està previst que les obres del nou equipament comencin aquesta mateixa primavera.

Els trucs de màgia de Daniel Collado es podran veure a Tàrrega el pròxim divendres 7 d’abril a les 20h al Teatre Ateneu. Les entrades, amb un preu de 8€, ja es poden comprar en diferents llocs:

  • La Botiga del Museu. Museu Comarcal de l’Urgell. C/Major, 11. Tàrrega. Horari: de dilluns a diumenge d’11 a 14h i de dijous a diumenge de 19 a 21h.
  • Seu de l’Associació Alba. Av. Onze de Setembre, s/n. Tàrrega Horari: de dilluns a divendres de 9 a 18h.
  • Restaurant El Gat. Av. Onze de Setembre, s/n. Tàrrega. Horari: de dilluns a divendres de 8:30 a 17h.
  • Venda online a botiga.aalba.cat

Per a les persones i entitats que volen fer aportacions, també hi ha una Fila 0: Fundació Alba Futur – Il·lusions solidàries ES5701820846450201611832

Añadir Comentario
Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración