1ª festa Festallat a Sant Martí de Riucorb

La primera Festallat es celebrarà dissabte 29 d'agost a Sant Martí de Riucorb. Els fons recaptats durant la festa es destinaran al projecte d'una nova residència a St. Martí.

Des de l'Associació Alba, i conjuntament amb l'Ajuntament de Sant Martí de Maldà i algunes entitats del poble, organitzem la primera festa solidària Festallat. Aquesta festa està destinada a recaptar diners pel projecte de llar-residència i centre de dia de Sant Martí. Per això, durant la jornada s'han preparat diverses activitats cpm una sortida amb bici per la Vall del Corb, un dinar popular, una cercavila, i un seguit d'activitats infantils per als més petits. 

Com participar?

Si voleu fer d'amic/voluntari i ajudar-nos en l'organització d'alguna de les activitats, o si voleu més informació, podeu fer-ho a:

Del 1 al 17 d'agost:       Begonya Chia   973312221   bchia@aalba.cat
Del 17 al 29 d'agost:     Sandra Oriola   647373952   soriola@aalba.cat

Si voleu participar en alguna de les activitats programades, podeu comprar els tiquets del dinar i/o sopar al restaurant del Gat del Rosal o a la Llar de jubilats de Sant Martí.

Comptem amb vosaltres!

festallat noti

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración