En la tercera reunió de la Junta de l'Associació Alba es van tractar els següents temes:

  • S'informa que l'entitat ha estat escollida per participar en un programa pilot per millorar la participació interna i la gestió democràtica d'Alba. Aquest programa pilot es realitza amb altres organitzacions del tercer sector i està organitzat per La Confederació.

  • Es presenten les primeres conclusions del projecte Demola. Un estudi impulsat per Campus Iberus que pretèn medir l'impacte social de les diferents accions de l'entitat.

  • Es presenta un estudi de la Càtedra d'Innovació Social de la Universitat de Lleida i la Federació Allem que va tenir lloc el divendres 21/04/2017. Aquest estudi tracta dels serveis de suport per a les persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament (DID). Es realitza també una revisió dels serveis que oferim a Alba. Revisió de l’estat i compliment de la Llei de la transparència.

  • S'aprova obrir un compte corrent amb la banca ètica Triodos Banc. 

     

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración