TERÀPIES AMB EL COR

Des de fa 6 anys, les persones de l’Associació Alba realitzen sessions de caninoteràpia, un mètode terapèutic en el qual el gos i la persona interactuen entre sí amb la finalitat de millorar física i psicològicament i obtenir el màxim grau d’autonomia possible.

És un mètode terapèutic en què el gos es converteix en co-terapeuta. La presència d'aquest animal promou la relaxació i permet reduir la resistència , conscient o no, que algunes persones amb dificultats especials tenen a les teràpies. Això permet que sigui un tractament molt efectiu, basat en l'empatia, la confiança i l'estima que mostren els gossos.

L'objectiu principal d'aquest contacte humà és millorar la qualitat de vida emocional, aconseguir la màxima autonomia de les persones, modificar conductes no desitjades, millorar el sentiment d'autoestima i recuperar la motivació.

COMO PUEDO COLABORAR?

Realiza tu donativo. Te proponemos dos formas de hacerlo:  

1) A traves de nuestra tienda online. Escoge los productos que quieras de los que tienes a continuación, añadelo a la cesta, realiza el pago con tu targeta y ya habrás colaborado. 

2) Rellena el formulario online con tus datos y nosotros nos pondremos en contacto contigo para hacer el donativo. 

 

FORMULARIO ONLINE