TERÀPIES AMB EL COR

Des de fa 6 anys, les persones de l’Associació Alba realitzen sessions de caninoteràpia, un mètode terapèutic en el qual el gos i la persona interactuen entre sí amb la finalitat de millorar física i psicològicament i obtenir el màxim grau d’autonomia possible.

És un mètode terapèutic en què el gos es converteix en co-terapeuta. La presència d'aquest animal promou la relaxació i permet reduir la resistència , conscient o no, que algunes persones amb dificultats especials tenen a les teràpies. Això permet que sigui un tractament molt efectiu, basat en l'empatia, la confiança i l'estima que mostren els gossos.

L'objectiu principal d'aquest contacte humà és millorar la qualitat de vida emocional, aconseguir la màxima autonomia de les persones, modificar conductes no desitjades, millorar el sentiment d'autoestima i recuperar la motivació.

COM PUC COL·LABORAR-HI?

Fes el teu donatiu. Et proposem dues formes de fer-ho:

1) A través de la nostra botiga online. Escull algun dels tres productes que tens a continuació, afegeix-lo a la cistella, fes el pagament amb la teva targeta i ja hauràs col·laborat.

2) Omple el formulari online amb les teves dades i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per fer el donatiu. 

FORMULARI ONLINE 

ESCULL LA TEVA DONACIÓ!