2a Festallat: Jornada participativa per pensar i dissenyar els jardins de la residència de St. Martí

L'Agost del 2015 l'Associació Alba, l'Ajuntament de Sant Martí i algunes entitats del poble vam celebrar la 1a Festallat, una festa solidària per recaptar diners per destinar al projecte conjunt de construir una residència i centre de dia per a gent gran a Sant Martí. 

Aquest any volem fer la segona edició i fer un pas més. Per això hem organitzat una jornada amb l'objectiu de pensar i dissenyar entre tots/es com ha de ser la zona dels jardins exteriors de la residència de la qual se'n beneficiarà tot el poble.

L'objectiu de promoure aquesta jornada és explicar el projecte tècnic de l'espai realitzat per l'equip d'arquitectes i complemen- tar-lo a través de recollir les voluntats i necessitats de la població a partir de diferents tallers participatius basats en la construcció tradicional, la flora i la vegetació autòctona, el joc i l'art. 

D'aquesta manera volem continuar col·laborant entre tots/es  per tal que la residència i el seu entorn sigui un projecte estimat i compartit i que beneficïi a tota la ciutadania.

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración