Inscripcions obertes al 3er Concurs de cantautors

Per tercer any consecutiu, el restautant El Gat del Rosal, que gestiona l'Associació Alba, organitza un concurs de cantautors amb l'objectiu de donar a conèixer nous talents de la música del nostre territori.

Aquest tindrà lloc el divendres 31 de juliol a les 23h a la terrassa del restaurant. Les inscripcions es podran realizar fins el 15 de juliol de forma presencial a la recepció de l’Associació o bé per internet des de la web www.elgatdelrosal.wordrpess.com. La convocatoria està oberta a cantautors i cantautores de tot el territori català i aquests poden anar acompanyats amb un màxim de dos músics.

Nous premis

D’entre els diferents premis, aquest any la novetat serà l’actuació a la programació de tardor de l’Espai Orfeó Lleidatà. A més, com a altres premis també hi haurà la participació dins el cicle de concerts Tàrrega Sona, l’allotjament gratuït un cap de setmana a qualsevol alberg de la Generalitat, un lot de productes de l’Associació Alba valorat amb 60 euros o un sopar per a 2 persones al Gat del Rosal. El concurs de cantautors s’inclou en la programació d’estiu que organitza el Gat del Rosal i que aquest any tindrà lloc els divendres des del 26 de juny al 2 d’Agost. 

CONSULTA LES BASES DEL CONCURS

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración