Participem en la Fira del Codony de Tremp.

Alba Jussà participa en la Fira del Codony amb una paradeta de productes de l’entitat.

El dissabte 29 d’octubre a la plaça de Capdevila de Tremp es va celebrar la 15a edició de la Fira del Codony de Tremp organitzada per l’Ajuntament de Tremps i el comerç Associat de Tremp (CAT). Durant tot el cap de setmana, es  van celebrar mostres gastronòmiques amb un tast de diferents productes elaborats amb codony, concursos culinaris, tallers, activitats infantils i mostres de comerç, entre altres activitats.

En aquesta edició, Alba Jussà hi era present amb una parada de productes de l’Associació Alba com les galetes i els Arrugats del Rosal o els productes artesanals d’Artis. A més, s’hi podia trobar un receptari edició especial per la fira del Codony on la portada estava dissenyada per les persones de l’Associació.

“Per primera vegada estem presents en la Fira del Codony amb una parada plena de productes que tenen un alt valor social i amb una història d’inclusió al darrere” comenta Meritxell Burguès, coordinadora d’Alba Jussà. L’entitat, que es va crear l’any 2014 gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal del Pallar Jussà, vol seguir involucrada en el territori i millorar les condicions i la qualitat de vida de les persones amb especials dificultats del Jussà.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración