AVANTATGES I CARNET DE PROFESSIONALS.

Documents bàsics que un treballador de l'Associació Alba ha de conèixer:

 

Catàleg d'avantatges per als professionals d'Alba.

Els professionals de l'Associació Alba gaudeixen d'avantatges socials a diferents empreseses del territori i en serveis que ofereix l'entitat.

A la Intranet d'Alba s’aniran actualitzant els nous avantatges per a professionals. Pots accedir-hi a través de l’enllaç - http://intranet.alba.cat a l'apartat avantatges.

Ajuda'ns a trobar nous col·laboradors! Coneixes empreses a les quals els interessaria oferir-nos algun tipus de descompte? Fes-nos-ho saber a comunicacio@aalba.cat o trucant al 973 312 221 - Ext:120. 

Descarrega't el llibret amb els descomptes pels Professionals


 

Carnet dels professionals de l'Associació Alba.

Accedeix als avantatges socials amb el carnet de l'Associació Alba. Per a què serveix el carnet? 

- El carnet t’acredita com a professional de l’Associació Alba. Amb ell podràs accedir als diferents avantatges socials que trobaràs al catàleg d'avantatges.

- El carnet es donarà únicament a professionals amb un contracte mínim de 6 mesos. Un cop finalitzat el contracte, s’haurà de retornar a l’entitat.


 

Jornada de professionals d'Alba.

Cada any realitzem una jornada on el professional d'Alba és el protagonista. Us presentem el vídeo de la segona jornada de professionals de l'Associació Alba on hi van participar més de 150 persones. La jornada va començar amb un esmorzar seguit d'una dinàmica per equips organitzada per l'entitat Joc Viu. A través del joc es van treballar diferents aspectes com la confiança, el treball en equip i el lideratge, valors i fortaleses que són importants en el dia a dia dels equips de treball d'Alba. La dinàmica va servir també per a establir nous lligams entre professionals i fer noves coneixences.