El Projecte MAKE IT HAPPEN és una associació estratègica en el marc del programa Erasmus+ conformada per vuit organitzacions sòcies especialistes en l'àmbit de la formació professionalitzadora per a persones amb discapacitat.

El projecte té com a objectiu reforçar la cooperació transnacional entre centres de formació professionalitzadora per a persones amb discapacitat i operadors de mobilitat que ofereixen oportunitats tant a aquest col·lectiu com al dels professionals en l'àmbit de l'educació. Al llarg del projecte, els socis intercanviaran bones pràctiques i experiències pel que fa a innovació social i oportunitats de mobilitat per a persones amb discapacitat. Durant les reunions transnacionals, els socis projectaran diferents contextos locals pel que fa a formació professionalitzadora i ocupació de persones amb discapacitat i tindran l'oportunitat de descobrir casos d'èxit.

Les properes reunions seran a:
  • Itàlia
  • Espanya
  • Alemanya
  • Portugal 
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si acepta y continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede informarse más sobre qué cookies estamos utilizando, cambiar la configuración, desactivarlas, rechazarlas u obtener más información aquí: Más información
Configuración