El Projecte MAKE IT HAPPEN és una associació estratègica en el marc del programa Erasmus+ conformada per vuit organitzacions sòcies especialistes en l'àmbit de la formació professionalitzadora per a persones amb discapacitat.

El projecte té com a objectiu reforçar la cooperació transnacional entre centres de formació professionalitzadora per a persones amb discapacitat i operadors de mobilitat que ofereixen oportunitats tant a aquest col·lectiu com al dels professionals en l'àmbit de l'educació. Al llarg del projecte, els socis intercanviaran bones pràctiques i experiències pel que fa a innovació social i oportunitats de mobilitat per a persones amb discapacitat. Durant les reunions transnacionals, els socis projectaran diferents contextos locals pel que fa a formació professionalitzadora i ocupació de persones amb discapacitat i tindran l'oportunitat de descobrir casos d'èxit.

Les properes reunions seran a:
  • Itàlia
  • Espanya
  • Alemanya
  • Portugal 
Material informatiu del projecte
A continuació podeu consultar el següent material informatiu:

- Flyer informatiu del projecte. 
- Tríptic informatiu del projecte.
Ens preocupa seriosament l’impacte de la #Covid19 en l’ocupació, especialment en els grups més vulnerables. Per això, també cal mantenir-nos units a nivell transnacional i seguir treballant pels drets de les persones.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració