Recollim en vídeo els reptes assolits a través del marc estratègic

El 2012 l'Associació Alba vam el·laborar el nostre marc estratègic "Alba i les persones" basat en sis eixos estratègics que han guiat el nostre treball fins al 2016. Aquest marc es concretava en els següents punts:

  • La sostenibilitat econòmica i financera
  • Les persones i la seva qualitat de vida
  • Les famílies, el nostre puntal
  • Ser referent al territori i aconseguir una ciutadania compromesa
  • Model autogestionat, organització eficient

Per tal d'evaluar i veure els reptes assolits hem fet un seguiment del pla de treball de cada un dels eixos que hem resumit i recollit en aquest vídeo:

El vídeo recull com estavem el 2012, quan vam el·laborar el marc estratègic "Alba i les persones",  un moment de reducció de les subvencions, endarreriment en els pagaments congelació de places en tots els serveis.

En relació a les persones destaquem la feina per reestructurar l'organització i definir un nou model centrat en la persona definint noves àrees i projectes transversals.

Pel que fa al treball hem potenciat la inserció i la formació i s'ha vetllat per la satisfacció dels professionals amb el seu lloc de treball a través de diverses millores.

Les famílies han estat el puntal de l'entitat participant i implicant-se a través de diferents accions i projectes com: els consells de participació, l'escola de famílies, els grups de suport o les accions de captació de fons que han impulsat.

Per tal d'aconseguir una ciutadania compromesa i ser referents al territori hem apostat per la comunicació i el treball en xarxa a través de les visistes i col·laboració amb altres entitats.

Hem mantigut la sostenibilitat econòmica i finançera augmentant els ingressos propis, creixent un 16%, mantenint l'equilibri pressupostari.

Finalment, hem creat la Fundació Alba Futur després d'analitzar l'estructura jurídica per tenir una organització eficient i un model autogestionat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració