Què són?

Les iniciatives solidàries són causes, activitats o esdeveniments organitzats per persones, associacions, empreses, escoles i diferents col·lectius amb l'objectiu de captar fons a favor d'Alba.

Els diners aconseguits per aquestes iniciatives es destinen a millorar la qualitat de vida i la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables.

A més, les iniciatives solidàries ens ajuden a sensibilitzar la gent de l'entorn, fet que contribueix a crear una societat més compromesa amb les persones.Idees per inspirar-te!

1. Activitats esportives: marxes, curses, maratons... de diferents disciplines esportives poden constituir un doble repte: esportiu i solidari. Explica al teu entorn perquè has decidit emprendre aquesta aventura i encomana'ls les teves ganes d'ajudar animant-los a fer una donació.

2. Celebracions: aniversaris, bodes i altres celebracions són una ocasió perfecta perquè els teus familiars i amics es sumin a fer una donació enlloc de fer els regals habituals.

3. Espectacles: si formes part d'una coral, un grup de teatre o, per exemple, tens un grup de música, pots dur a terme una actuació solidària per complir els desitjos i les il·lusions de les persones d'Alba.


Tens alguna idea per ajudar-nos? 


CONTACTA AMB NOSALTRES                  
 

Algunes iniciatives creades

 

IL·LUSIONS SOLIDÀRIES

El mag Daniel Collado ens va sorprendre a tots amb el seu espectacle. Una part de les entrades va ser una donació al projecte de Sant Martí.  

+ INFO

REPTE ESPORTIU

423 km corrent, és el repte de Raül Arenas que, a través de la venda de samarretes i un sorteig, va recaptar fons per al Club Alba.

+ INFO

CARAGOLADA SOLIDÀRIA

L'Aplec del Cargol va col·laborar amb 1.500€ gràcies a la venda de tiquets solidaris. 

+ INFO

VALS UN POTOSÍ

"Vals un Potosí" va recaptar 2.570€ que es van aportar al projecte d'en(b)elliment de l'Espígol, serveis a la Segarra. 

+ INFO

MARXA DELS CASTELLS

La Marxa dels Castells va recaptar 1.180€ pel programa de caninoteràpia de l'Espígol. 

+ INFO