Benvingut/da a l'Associació Alba!

Estem molt contents que des d’avui entris a formar part del nostre equip professional. Esperem que et sentis a gust al teu lloc de treball, amb els teus companys/es i que puguis posar el teu gra de sorra per “Ser motor de canvi”, tal i com diu el lema del nostre marc estratègic.

L’Associació Alba no és una empresa qualsevol, sinó que som una entitat d’iniciativa social. El  nostre objectiu és reinvertir els diners que generem en el nostre projecte social per a millorar la qualitat de vida a persones amb qualsevol tipus de discapacitat, col·lectius de joves i infants, gent gran així com altres col·lectius en risc d'exclusió.

A través d'aquest espai virtual volem que coneguis tota l'entitat, el seu funcionament i els teus drets i deures com a treballador. Al final d'aquesta pàgina trobaràs un menú amb informació bàsica de l'entitat: comitè d'empresa, relacions laborals, canals de comunicació, intranet, avantatges, preguntes freqüents... Et convidem a què entris a cada espai per veure la informació i estar informat de tot el que passa a l'Associació Alba. 

 

Maite Trepat, directora de l'Associació Alba.

Comencem!

Et convido a escoltar aquest vídeo resum on es resumeix la tasca diària de l'Associació Alba.