En aquests dies de confinament el Grup Alba volem seguir acompanyant especialment a les famílies i a les persones que esteu a casa, però també a tots els professionals. És per això, que hem preparat aquest portal on hi trobareu diferents eines, recursos i recomanacions bàsiques que anirem actualitzant periòdicament per fer més fàcils aquests dies.

Cuidem-nos que #totaniràbé!

Preguntes freqüents

El COVID-19 és la malaltia infecciosa causada pel coronavirus que s'ha descobert més recentment. Tant el nou virus com la malaltia eren desconeguts abans que esclatés el brot a Wuhan (Xina) al desembre de 2019.

Us expliquem tot el que necessiteu saber sobre el coronavirus en lectura fàcil a través de la següents infografies: 

Infografia sobre recomanacions i prevenció del coronavirus

El coronavirus i la seva prevenció explicat amb pictogrames

El conte del coronavirus 

Amb la finalitat de contribuir a la contenció del #COVID19 i atenent a les pautes establertes per la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció, des del Grup Alba hem pres les següents accions, tot i que poden anar variant en funció de les novetats i comunicats oficials. Podeu consultar-les aquí.

El Butlletí oficial de l'Estat ha publicat una instrucció del Ministeri de Sanitat que permet expressament les sortides del domicili per motius terapèutics per a les persones amb discapacitat intel·lectual, TEA o Trastorns de Conducta

Es recomana que la persona porti a les seves sortides terapèutiques el certificat de discapacitat o la prescripció d'un professional sanitari o social. 

Dincat, la federació d'entitats de la discapacitat intel·lectual ha fet una sèrie de recomanacions en lectura fàcil sobre les sortides terapèutiques. Les podeu llegir aquí.

Podràs escollir durant el procés de compra la possibilitat de recollir la teva comanda a la recepció de les instal·lacions del Grup Alba, situades a l'Avinguda Onze de setembre s/n de Tàrrega (VEURE EL MAPA)

- Un cop estigui preparada la comanda, rebràs un correu electrònic on t'informaran que ja la pots passar a recollir dins l'horari de dilluns a dijous de 8h a 18:00h i divendres de 8h a 17h. 
- És important que portis el número de comanda per facilitar la seva recollida. 
Recursos pels dies de confinament
Destacats i emissions en directe ►

Des de la cooperativa Lleure Quàlia s'ha engegat una proposta d'extraescolars i tallers online via el seu compte d'instagram dirigits a tots els infants que esteu a casa. A partir del 6 d'abril també proposen una programació dirària en el primer Casalet Online de Quàlia! No us ho perdeu!

I l'equip del CDIAP us ha preparat un document on hi trobareu, rutines, recursos i activitats per passar-ho bé a casa durant aquests dies de confinament.
Vols compartir amb nosaltres algun recurs interessant per poder penjar al web? ENVIA'NS UN CORREU A: comunicacio@aalba.cat
Com esteu passant aquests dies?

Envia’ns un vídeo al WhatsApp: 607 217 183 explicant com esteu passant aquests dies de confinament i què esteu fent.
Vídeos i fotos del confinament de les persones del Grup Alba
Segueix el nostre dia a dia a les xarxes!