Si vols treballar amb nosaltres, no dubtis en emplenar aquest formulari i et tindrem en compte per a noves incorporacions, gestionades per Enfoc, serveis formatius de l'Associació Alba.

VOLS ESTAR INFORMAT/DA DE TOTES LES OFERTES LABORALS QUE GESTIONA ENFOC? SEGUEIX-NOS AL GRUP DE WHATSAPP 


 

ENVIA'NS EL TEU CURRÍCULUM
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
    Informació sobre l'

ASSOCIACIO ALBA DE TARREGA és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Interessat i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD) se li facilita, a continuació, la informació del tractament: 

Finalitat del tractament: fer partícip l’Interessat dels processos de selecció de personal, tot efectuant una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable. 

Legitimació del tractament: consentiment inequívoc mitjançant una clara acció de l’interessat (GDPR, art. 6.1.a). 

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, un cop transcorregut, es procedirà a la supressió de les dades tot garantint-ne un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la destrucció posterior. En aquest sentit, un cop transcorregut aquest termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, si us plau, li preguem que ens torni a enviar el seu currículum. 

Actualització de les dades: en cas que es produeixi algun canvi en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit com més aviat millor, per tal de mantenir les seves dades degudament actualitzades. 

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, tret que sigui obligació legal. Drets que té l’Interessat: 
-Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. 
-Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.
-Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. 

Dades de contacte per exercir els seus drets: 
ASSOCIACIO ALBA DE TARREGA. Av. Onze de Setembre,, S/N - 25300 Tàrrega (Lleida). E-mail: info@aalba.cat.