#alseucostat
Ajuda'ns a seguir atenent i acompanyant les persones més vulnerables

Estem a primera línia per atendre i acompanyar les persones amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables.

Tenim cura 24 h al dia de les persones amb discapacitat que viuen a les nostres Llars-Residències i donem suport telemàtic i a domicili a infants, joves, persones grans, persones amb discapacitat i persones amb Covid-19 que han rebut l'alta hospitalària però que continuen necessitan suport.

Per fer front a la pandèmia, hem hagut de destinar més recursos per garantir la salut física i psicològica d'aquestes persones i dels nostres professionals, a la vegada que s'han reduït els ingressos de l'entitat. D'ara endavant haurem d'adaptar-nos a una nova realitat per seguir treballant pel seu benestar.

Necessitem més que mai la teva col·laboració
Volem seguir al seu costat

Aquesta crisi ha fet visible que l'atenció a les persones és de vital importància. En aquest vídeo podreu veure alguns dels testimonis de la nostra feina:
On destinarem els diners?

Els donatius es destinaran al Fons d'Emergència que hem creat per fer front al coronavirus i poder comptar amb el següents recursos:

Impacte del Coronavirus al Grup Alba

La crisi del coronavirus ha provocat un impacte econòmic molt gran per a Alba i ha afectat totes les nostres activitats. Ens ha obligat a intensificar la feina en alguns dels serveis i ha suposat el tancament d'altres, tot i que hem intentant seguir donant suport a les persones de manera telemàtica.

En aquesta infografia t'oferim un resum de l'impacte global de la pandèmia per al conjunt d'entitats que formem Alba.


 
Junts podrem seguir acompanyant les persones més vulnerables i generant oportunitats per afavorir la seva inserció sociolaboral.
Moltes gràcies!