A través del Servei de Projectes Europeus busquem noves oportunitats a Europa per a les persones i els joves del nostre territori.

Erasmus Plus és el programa de mobilitat de la Unió Europea que engloba tots els subprogrames com Erasmus, Leonardo da Vinci, Comenius, Youth in Action, Grundvitg ...). El programa Erasmus + s’emmarca en l’estratègia Europa 2020, en l’estratègia d’Educació i Formació 2020 i en l’estratègia Rethinking Education i engloba les iniciatives d’educació, joventut i esport.
Erasmus Plus té com a objectiu facilitar a 4 milions d'europeus la possibilitat d'estudiar, ensenyar, fer pràctiques o voluntariats en països europeus.

Des de l’Associació Alba es treballa des de fa més de 10 anys amb els programes de movilitat europeus, concretament amb el programa de voluntariat europeu i amb els seminaris de formació europeus.

Treballem bàsicament en quatre accions concretes:

  • Servei de Voluntariat Europeu d’acollida i enviament de llarga i curta durada i per a joves d’arreu d’Europa
  • Participació en intercanvis juvenils
  • Formació per professionals a través de seminaris internacionals.
  • Altres projectes concrets com el Projecte Hallo.
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració galetes