Amb el testament solidari seràs part d'un futur més inclusiu! 


Pots deixar el teu llegat per contribuir a un futur amb més oportunitats per a les persones amb discapacitat o en situació vulnerable.

Pensa quina aportació podries fer i tingues en compte que qualsevol donació tindrà un impacte positiu en la vida de les persones que atenem i en el territori.

Ves al notari per tal de redactar el testament solidari i garantir que la teva voluntat es complirà fidelment en el futur. No oblidis incloure-hi correctament les dades de l’Associació Alba i recorda conservar una còpia del testament.

Dades necessàries per incloure l’Associació Alba al teu testament:
  • Nom legal: Associació Alba
  • CIF: G25014077
  • Domicili social: Avinguda Onze de Setembre s/n 25300 Tàrrega
Si has decidit incloure l’Associació Alba al teu testament fes-nos-ho saber per tal que puguem fer realitat la teva voluntat. A més a més, et recomanem que ho expliquis a algú de la teva confiança perquè, quan arribi el moment, ens ho pugui comunicar.

Què puc donar a l’Associació Alba?
  • Béns financers: Una quantitat de diners concreta de comptes corrents, valors, bons, accions...
  • Herència total o parcial: Un percentatge del total de la teva herència o bé designar l’Associació Alba com a únic hereu
  • Béns immobles: Apartaments, terrenys, garatges, edificis...
  • Béns mobles: Obres d'art, automòbils i altres objectes de valor.
El llegat solidari no perjudica els drets dels teus hereus legítims i està exempt de l'impost sobre successions i donacions.

Incloure a l’Associació Alba en el teu testament és contribuir a millorar el món a través de projectes que generen oportunitats i vetllen pels drets de les persones amb més dificultats. 
 
 
Descarrega't el fulletó informatiu

Necessites ajuda?

Pots contactar amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte i t'ajudarem a formalitzar el teu testament. Escriu-nos a info@aalba.cat o truca'ns al 93 312 221.