ENFOC, SERVEIS D'INSERCIÓ I FORMACIÓ


Enfoc del Grup Alba ofereix serveis de formació i inserció dirigits a particulars i també a empreses. Aquest projecte neix amb la voluntat de recollir totes aquelles iniciatives I serveis relacionats amb la formació i la inserció que s’estan portant a terme des de l’Associació Alba de Tàrrega, entitat sense afany de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. 

Són serveis oberts a tota la població i a col·lectius molt més generalistes: joves, dones, homes a l’atur, persones amb dificultats o risc d’exclusió social que necessitin una orientació sociolaboral o que vulguin millorar les seves capacitacions i obrir-se a un nou sector professional.

També oferim serveis a empreses i els fem un acompanyament en temes d’inserció laboral, així com en assessorar-los sobre els beneficis de la LISMI. Enfoc també dóna a conèixer les possibilitats formatives dels programes de voluntariat europeu a l’estranger per a joves.

 

img
INSERCIÓ
 
img
CONTRACTACIÓ PERSONES
 
img
FORMACIONS A MIDA PER A EMPRESES
 
img
PROJECTES EUROPEUS
 
img
VOLUNTARIAT AMICS D'ALBA
 

ACTUALITAT D'ENFOC

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració