Amb el teu donatiu ens ajudes a atendre i acompanyar les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d'exclusió social amb els suports que necessiten per millorar la seva autonomia i fer realitat els seus projectes de vida.

Gràcies per estar al costat de les persones!

Ara donar més et costa menys. Des de l'1 de gener de 2024, et pots desgravar a la declaració de la renda fins el 80% de les teves donacions fins a un import de 250€*. Per exemple, si fas un donatiu de 100 €, Hisenda et pot retornar fins a 80 €. 

SÍ, vull col·laborar!

 
Informació sobre l'
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça dpd@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
També pots fer el donatiu mitjançant un ingrés o transferència al número de compte titularitat de l'Associació Alba ES26 0182 0846 4601 0151 9302 o a través de l'aplicació Bizum.

Si fas servir Bizum, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu.   

Si vols desgravar la teva aportació* i recorda enviar-nos les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal) a comunicacio@aalba.cat amb l'assumpte "Transferència" o "Pagament Bizum" indicant l'import donat i el telèfon mòbil des del qual has fet el Bizum o el comprovant de transferència en cada cas.

*Et pots desgravar fins el 80% dels primers 250 € de donatiu, i fins el 40% de l'import restant que superi aquests 250 €.