MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA

La Junta de l'Associació Alba està formada per socis de l'entitat amb una representació de les persones i famílies d'Alba, els professionals, la ciutadania, així com els respresentants dels Ajuntaments de l'Urgell i de la Segarra.

  • Les seves funcions són representar, dirigir i administrar l'Associaciació.
  • A través de reunions mensuals es supervisa la feina de totes les àrees i serveis. 
  • Existeixen també alguns grups de treball específics per fer un seguiment més concret d'algunes àrees prioritàries i estratègiques on hi participen alguns membres de la junta en funció dels seus perfils dins la junta i professionals. Algunes d'aquestes són la junta econòmica: on hi participen el president, vicepresident i tresorer; o la comissió de la nova llar de Sant Martí on hi participa també el tresorer.

A més hi han altres comissions vinculades amb el marc estratègic i els seus projectes prioritaris com:  la de territori responsable, la de responsabilitat social, innovació i millora continua i gent feliç.          

Agraïm a tots la seva dedicació, confiança i suport per tirar endavant els projectes de l'entitat.

Enginyer industrial i enòleg, president de L’Olivera, cooperativa de Vallbona de les Monges que combina la producció de vins i olis amb la inserció laboral de persones amb discapacitat. Un referent del moviment cooperativista del nostre país.

Llicenciat com a enginyer tècnic agrícola i màster en Direcció General per ESADE. Actualment és vicepresident de la cambra de comerç de Tàrrega i director general de l'empresa agramuntina Consist. 

És pare d'un nen de la nostra escola d'educació especial Santa Maria de l'Alba. Propietari de l'empresa Sendra Consum de Santa Coloma de Queralt la qual col·labora des de fa anys amb Cartaes i l'Associació Alba en la recollida i emmagatzematge industrial de tòners i consumibles informàtics buits.

Llicenciada en Dret va excercir com a advocada durant anys fins que inicià un projecte personal: La Fundació Casa Dalmases,  una entitat sense ànim de lucre que  promou  la cultura i impulsa projectes sostenibles i d'economia social, com el projecte de cervesa artesana Dalmases amb la que dóna ocupació a persones amb especials dificultats.

Llicenciat en filologia catalana, psicologia social i doctor en lingüística. És professor de la Universitat de Lleida. Està vinculat a l'Associació Alba des del 2012 quan s'incorpora a la seva Junta. Aquests anys a l'Entitat li han servit per copsar l'alt nivell de compromís i de treball dels professionalsi treballadors d'Alba a l'efecte de tirar endavant un projecte cada cop més ambiciós i complex, amb el servei a les persones com a esfera compartida.   

Director de l’empresa de consultoria social Alter Civites. Graduat en Direcció Econòmica i Financera per ESADE i reconegut expert en l’àmbit de la discapacitat i la dependència. Amplia trajectòria en el suport a Institucions Públiques, empreses i entitats del Tercer Sector, sobretot en la definició d’estratègies i projectes innovadors pel desenvolupament i la qualitat en polítiques socials i de promoció dels drets de les persones. Ha estat, entre altres, director general de l'ICASS,  gerent de Mans Unides i secretari general de la Federació Catalana de Voluntariat Social. 

És mestra d'educació infantil a l'Escola Les Savines de Cervera. La seva vinculació amb l'Associació Alba és a través de tenir un fill que és alumne de la nostra escola d'educació especial Santa Maria de l'Alba. També participa de l'AMPA de l'escola de la qual, n'és la secretària, i amb la que realitzen diferents activitats al llarg de l'any per guanyar diners per a la programació d'activitats de lleure com sortides, respirs, colònies o casalets adaptats. 

Vinculat a l'Associació Alba des del 2011 on va començar venent productes d' El Rosal, l' Espigol i d'Artis a la botiga del Palau dels Marquesos per la campanya de Nadal. Després, de diverses feines puntuals a partir del 2013  comença  jornada completa al servei de neteja del Centre Especial de Treball. La seva autèntica passió és la música i per això fa de DJ per sales i actes..

 

Format en psicologia social i clínica, suport conductual positiu i planificació centrada en la persona. Amb més d'onze anys d'experiència en el camp de la Discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, tant a Catalunya com al Regne Unit. Actualment, desenvolupant tasques de psicòleg en l'àrea d'atenció a les persones de l'Associació Alba.

Diplomada en treball Social. Postgrau en Mediació Intercultural des de la Perspectiva de Gènere. La seva relació amb Associació Alba comença l' any 2008 assumint la coordinació de la Llar- residència Ca n' Aleix fins l' abril del 2016. Actualment treballa a la Fundació Privada Tutelar Terres de Lleida com a referent tutelar. 

Llicenciada en psicòlogia clínica i màster en desenvolupament infantil i atenció precoç. Desenvolupa la seva tasca coma psicòloga a Alba des de fa més de 25 anys passant per diferents serveis com l’escola d’educació especial i posteriorment el servei de teràpia ocupacional i el centre especial de treball. Actualment és la psicòloga clínica del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l’Urgell (CDIAP).

És diplomada en Ciències Empresarials i empleada de banca. Actualment és regidora d'Acció Social a l'Ajuntament de Tàrrega. 

 

 

Regidor de serveis socials, esports i serveis funeraris de la Paeria de Cervera.