MEMBRES DE LA JUNTA DIRECTIVA

La Junta de l'Associació Alba està formada per socis de l'entitat amb una representació de les persones i famílies d'Alba, els professionals, la ciutadania, així com els respresentants dels Ajuntaments de l'Urgell i de la Segarra.

  • Les seves funcions són representar, dirigir i administrar l'Associaciació.
  • A través de reunions mensuals es supervisa la feina de totes les àrees i serveis. 
  • Existeixen també alguns grups de treball específics per fer un seguiment més concret d'algunes àrees prioritàries i estratègiques on hi participen alguns membres de la junta en funció dels seus perfils dins la junta i professionals. Algunes d'aquestes són la junta econòmica: on hi participen el president, vicepresident i tresorer; o la comissió de la nova llar de Sant Martí on hi participa també el tresorer.

A més hi han altres comissions vinculades amb el marc estratègic i els seus projectes prioritaris com:  la de territori responsable, la de responsabilitat social, innovació i millora continua i gent feliç.          

Agraïm a tots la seva dedicació, confiança i suport per tirar endavant els projectes de l'entitat.

Els membres de la junta no reben cap retribució per formar part d'aquest òrgan. 
Cap dels membres de junta té interessos en les empreses o serveis externs que l’entitat té contractats, bé sigui personalment o mitjançant empreses. 

DEL 2012 AL 2020

Enginyer industrial i enòleg, president de L’Olivera, cooperativa de Vallbona de les Monges que combina la producció de vins i olis amb la inserció laboral de persones amb discapacitat. Un referent del moviment cooperativista del nostre país.

correu contacte: cdeahumada@aalba.cat

DEL 2018 AL 2022

 

Correu contacte: jamezaga@aalba.cat 
 

Del 2016 al 2020

És pare d'un nen de la nostra escola d'educació especial Santa Maria de l'Alba. Propietari de l'empresa Sendra Consum de Santa Coloma de Queralt la qual col·labora des de fa anys amb Cartaes i l'Associació Alba en la recollida i emmagatzematge industrial de tòners i consumibles informàtics buits.

correu contacte: jpuiggener@aalba.cat

Del 2012 al 2020

Llicenciada en psicòlogia clínica i màster en desenvolupament infantil i atenció precoç. Desenvolupa la seva tasca coma psicòloga a Alba des de fa més de 25 anys passant per diferents serveis com l’escola d’educació especial i posteriorment el servei de teràpia ocupacional i el centre especial de treball. Actualment és la psicòloga clínica del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de l’Urgell (CDIAP).

correu contacte: psala@aalba.cat

Del 2018 al 2022

 

correu contacte: msala@aalba.cat

Del 2012 al 2020

Director de l’empresa de consultoria social Alter Civites. Graduat en Direcció Econòmica i Financera per ESADE i reconegut expert en l’àmbit de la discapacitat i la dependència. Amplia trajectòria en el suport a Institucions Públiques, empreses i entitats del Tercer Sector, sobretot en la definició d’estratègies i projectes innovadors pel desenvolupament i la qualitat en polítiques socials i de promoció dels drets de les persones. Ha estat, entre altres, director general de l'ICASS,  gerent de Mans Unides i secretari general de la Federació Catalana de Voluntariat Social. 

correu contacte: vbayarri@aalba.cat

DEL 2012 AL 2020

És mestra d'educació infantil a l'Escola Les Savines de Cervera. La seva vinculació amb l'Associació Alba és a través de tenir un fill que és alumne de la nostra escola d'educació especial Santa Maria de l'Alba. També participa de l'AMPA de l'escola de la qual, n'és la secretària, i amb la que realitzen diferents activitats al llarg de l'any per guanyar diners per a la programació d'activitats de lleure com sortides, respirs, colònies o casalets adaptats. 

correu contacte:naldoma@aalba.cat

DEL 2016 AL 2020

Vinculat a l'Associació Alba des del 2011 on va començar venent productes d' El Rosal, l' Espigol i d'Artis a la botiga del Palau dels Marquesos per la campanya de Nadal. Després, de diverses feines puntuals a partir del 2013  comença  jornada completa al servei de neteja del Centre Especial de Treball. La seva autèntica passió és la música i per això fa de DJ per sales i actes...

correu contacte:tsantaularia@aalba.cat

 

DEL 2012 AL 2020

Format en psicologia social i clínica, suport conductual positiu i planificació centrada en la persona. Amb més d'onze anys d'experiència en el camp de la Discapacitat intel·lectual i del desenvolupament, tant a Catalunya com al Regne Unit. Actualment, desenvolupant tasques de psicòleg en l'àrea d'atenció a les persones de l'Associació Alba.

correu contacte: aesteban@aalba.cat

Del 2018 al 2022

 

correu contacte: jescriba@aalba.cat

DEL 2018 AL 2022


correu contacte: mhvicente@aalba.cat
DEL 2018 al 2022


Correu contacte: dalmases@aalba.cat
 
2015

Regidor de serveis socials, esports i serveis funeraris de la Paeria de Cervera.

correu contacte: paeriacervera@aalba.cat

2015
 
Ocupa el càrrec d'alcaldessa i regidora de finances de l'Ajuntament de Tàrrega. Va néixer l'any 1959 a Tàrrega on rebé estudis i posteriorment s'especialitzà en l'assessoria fiscal i comptable d'empreses, tasca que desenvolupa actualment després de 24 anys. En la plana política, milita a les files de Convergència i Unió (CiU) des de l'any 2000 i paral·lelament, ocupa el càrrec de vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida. Actualment Rosa Maria Perelló també exerceix de vicepresidenta de l'Associació Catalana de Municipis (ACM).
 
 
En representació seva a les juntes de l'Associació Alba hi assistiran:
- Joan Palou: regidor d'Acció social, Treball i família i Centre Obert de l'Ajuntament de Tàrrega (2017).
- Jaume Folguera: regidor d'Esports, Promoció de la Salut i Gent Gran (2017).
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració galetes