El periodista Albert Om, oferirà una xerrada a la Trobada d’Empresaris de l’Urgell i la Segarra que organitza Enfoc, serveis de formació i inserció de l’Associació Alba

Enfoc, el servei de formació i inserció de l’Associació Alba organitza el proper dilluns 13 de març una trobada d’empresaris de l’Urgell i la Segarra amb la presència del periodista Albert Om que farà una xerrada amb el títol: “Què pot aprendre un empresari d’un periodista?”.

L’objectiu d’aquesta trobada és, per una banda, fer un reconeixement a les empreses que col·laboren actualment amb el servei d’Enfoc i amb l’Associació Alba en temes d’inserció laboral i contractació de serveis, i posar en valor el seu impacte a partir d’històries reals d’empresaris i treballadors. I per un altre banda, reflexionar sobre el teixit empresarial que hi ha al territori i els nous valors i models d’empresa que estan sorgint. Es posarà especial èmfasi en el benestar laboral i el model organitzatiu com a factor clau de l’èxit.

L’acte coincideix amb la firma del nou conveni entre Enfoc, el programa Incorpora de l’Obra Social “la Caixa” i els Ajuntaments de Bellpuig, Agramunt i Cervera per ampliar el servei de formació i inserció que actualment ja s’està fent a Tàrrega a aquestes localitats. 

Jaume Farré, director del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària “la Caixa”, donarà a conèixer durant l’acte algunes de les novetats del programa Incorpora com les formacions a mida per a les empreses, servei que Enfoc començarà a oferir de manera gratuïta a partir d’aquest mes.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si accepta i continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot informar-se més sobre quines cookies estem utilitzant, canviar la configuració, desactivar-les, rebutjar-les o obtenir més informació aquí: Més informació
Configuració