Eeeeeeeeep! Sembla que alguna cosa no ha anat bé....

Hi hagut un error en el pagament i l’operació no s’ha pogut completar correctament.

Si us plau, t’agrairem que ho tornis a intentar i, si el problema es manté, pots enviar-nos un email a comunicacio@aalba.cat amb l'assumpte ERROR PAGAMENT CALENDARI ADVENT.
COMPRA'L A TRAVÉS DEL FORMULARI I TRIA EL TEU PUNT DE RECOLLIDA. ESTALVIA'T LES DESPESES D'ENVIAMENT!
Aquest any les escoles on la cooperativa Quàlia està oferint els seus serveis de lleure i de menjadors escolars es convertiran en punts de recolllida i en les nostres aliades! Volem que el calendari arribi a tots els infants de Quàlia, però també de tota Catalunya i que la Lia faci amics i amigues per tot arreu!
Assegureu-vos que les hores de recollida especificades us van bé. D'aquesta manera us podeu estalviar els costos d'enviament del calendari per la botiga online.

EL FORMULARI EXISTENT JA S'HA TANCAT. NO ACCEPTEM MÉS COMANDES PER UN TEMA LOGÍSTIC. SI VOLEU QUE US FEM ARRIBAR EL CALENDARI HAUREU DE FER LA COMANDA A TRAVÉS DE LA BOTIGA ONLINE I PAGAR ELS COSTOS D'ENVIAMENT www.botiga.aalba.cat O BÉ ANAR A COMPRAR-LO A ALGUN DELS NOSTRES ESTABLIMENTS COL.LABORADORS https://bit.ly/botiguesadvent

AQUELLES RESERVES DE CALENDARIS REALITZADES EL DIVENDRES, PERÒ MÉS TARD DE L'HORA DE RECOLLIDA ESTIMADA ES FARAN ARRIBAR EL DILLUNS. ENS POSAREM EN CONTACTE AMB VOSALTRES PER CONCRETAR-VOS HORARI. GRÀCIES!MOLTES GRÀCIES!