Hola soc la Lia i aquest serà el meu primer Nadal!

Vinc del planeta Toticap. Sabeu per què es diu així? Doncs perquè al meu planeta tots els habitants porten una motxilla on hi cap de tot! Al meu planeta sempre hi ha festes i celebracions, i tothom hi és benvingut i benviguda!

Aquest any la cooperativa Quàlia celebra el seu 10è aniversari i m'han convidat a celebrar-lo amb aquest Calendari d'Advent Solidari, amb la compra del qual col·labores a finançar les activitats de lleure, dels infants i joves de l'Escola Alba amb necessitats de suport especials. 

A dins hi trobaràs un munt de sorpreses cada dia! Et portaré a descobrir com es fan els arrugats de l'obrador de galetes El Rosal i les xocolatines de la Fundació Casa Dalmases. Podeu sentir la dolça oloreta que fan?

També hauràs de superar petits reptes que aniràs descobrint a mesura que vagis obrint les finestretes. I a més, t'esperen uns regals molt especials: la polsera de la Lia, la súper xapa o les càpsules de llavors del projecte d'agricultura social Llavors d'Oportunitats. Espero que t'agradin!

Tinc moltes ganes de passar aquests dies juntes fins que arribi el Nadal. Quins nervis!

T'apuntes a l'aventura?
 


 

A ON I COM COMPRAR EL CALENDARI?

GRÀCIES
Aquest projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració per tercer any consecutiu de l'empresa Ondara Logística, compromesa amb les persones i el seu territori.