"La raó de ser del Grup Alba és acompanyar les persones en la realització dels seus desitjos i il·lusions oferint recursos i serveis de qualitat i promovent un territori inclusiu i compromès."

Perquè la nostra missió no són només paraules boniques, sinó fets reals, us donem a conèixer els petits grans desitjos que les persones d’Alba van fent realitat. Perquè cadascún d’ells és un èxit personal i col·lectiu!
 


Carmen, Projecte Incursió Social

A la Carmen sempre li ha agradat fer teatre, pujar dalt de l'escenari i convertir-se en actriu. Aquest any i gràcies al Projecte d'Incursió Social de teatre, un projecte que busca afavorir el treball en grups de col·lectius que difícilment tenen accés a aquest tipus de propostes i que culmina amb l’estrena d'un espectacle a diferents teatres municipals, ha pogut complir el seu somni.

“He pujat a dalt de l’escenari i he actuat per a molta gent. M’he sentit una autèntica actriu.”

Carmen

Ramon, Projecte d'Art Singular

L'Art Singular pretén introduir al circuit de l'art professional obres de persones amb discapacitat que tenen un talent artístic. Com el Ramon Gabernet que gràcies a aquest projecte ha pogut fer la seva primera exposició com a artista.

“L’originalitat la porto a dins. El meu gravat va ser seleccionat per l’exposició d’ Art Singular i n’estic molt orgullós.”

Ramon

Gerard, Projecte Vida Independent

El Gerard fa temps que forma part del Projecte Vida Independent, que treballa per tal de facilitar a les persones amb discapacitat la possibilitat de viure de la manera més autònoma possible. Aquest any el Gerard ha aconseguit anar a viure sol i el veiem amb la invitació a la mà de la festa d'inauguració del seu nou pis.

“Vaig convidar tots els meus amics a la festa d'inauguració del meu pis per celebrar que anava a viure sol.”

Gerard

Clara, Projecte Vida Independent

La Clara (a la dreta), també forma part del Projecte Vida Independent i des de fa unes setmanes s'ha independitzat amb la seva amiga Míriam. Les dues, viuen de manera independent en un pis social de la Xarxar d'Habitatges d'Inclusió Social, pisos gestionats amb un lloguer social i ocupats per a persones amb discapacitat i/o en risc d'exclusió. 

“Des de petita tenia clar que volia viure sola i ara per fi ho he aconseguit.”

Clara


 

Ajuda'ns a seguir complint desitjos fent una donació a la Fundació Alba Futur perquè les persones disposin dels suports que necessiten per aconseguir-ho. 

Sí, vull col·laborar perquè les persones d'Aba puguin fer realitat els seus desitjos i il·lusions.

Import
Dades Personals
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.