En aquests moments la teva donació a la Fundació Alba Futur es destina al Fons d'Emergència per fer front a l'impacte del coronavirus (material de protecció i higiene, recursos tecnològics per assegurar la comunicació i l'atenció no presencial, i serveis d'atenció personalitzada) perquè les persones d'Alba disposin dels suports que necessiten.

Gràcies per ajudar-nos a seguir treballant per al benestar físic i emocional de les persones amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. 

Des de l'1 de gener de 2020, et pots desgravar a la declaració de la renda fins el 80% de les teves donacions*. Per això, ara donar més et costa menys. Per exemple, si fas un donatiu de 100 €, Hisenda et pot retornar fins a 80 €. 

SÍ, vull col·laborar!

 
Informació sobre l'
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
També pots fer el donatiu mitjançant un ingrés o transferència al número de compte titularitat de la Fundació Alba Futur ES57 0182 0846 4502 0161 1832 o a través de l'aplicació Bizum.

Si fas servir Bizum, selecciona l'opció Donació o Enviar diners, introdueix el codi 00978, tecleja l'import que vols donar i envia el teu donatiu.   Si vols desgravar la teva aportació i l'has fet a través de Bizum envia'ns un correu a comunicacio@aalba.cat amb l'assumpte "Pagament Bizum", les teves dades fiscals (nom i cognoms, DNI/NIF/NIE, adreça postal), correu electrònic, telèfon mòbil des del que has fet el Bizum i l'import donat.

*Et pots desgravar fins el 80% dels primers 150 € de donatiu, i fins el 35% de l'import restant que superi aquests 150 €.