L'Associació Alba, des del projecte Enfoc, ofereix serveis de formació i inserció dirigits a particulars i també a empreses.

Aquest projecte neix amb la voluntat de recollir totes aquelles iniciatives I serveis relacionats amb la formació i la inserció que s’estan portant a terme des de l’Associació Alba.

  • Són serveis oberts a tota la població i a col·lectius molt més generalistes: joves, dones, homes a l’atur, persones amb dificultats o risc d’exclusió social que necessitin una orientació sociolaboral o que vulguin millorar les seves capacitacions i obrir-se a un nou sector professional.
  • Des de l'any 2014 som Punt de Formació Incorpora  i impartim 3 cursos anuals amb l'objectiu de fomentar l'ocupabilitat de persones a l'atur.
  • També oferim serveis a empreses i els fem un acompanyament en temes d’inserció laboral, així com en assessorar-los sobre els beneficis de la LISMI. 
  • Enfoc també dóna a conèixer les possibilitats formatives dels programes de voluntariat europeu a l’estranger per a joves.