Un llit articulat per a les persones de l'Espígol

Les persones de l’Espígol necessiten un llit articulat, en especial aquelles amb mobilitat reduïda, com l'Adil, la Maria i el Sergi, ja que els permet adoptar un gran nombre de posicions ergonòmiques i efectuar moviments sense que la persona hagi de moure el seu cos, com ara incorporar-se, canviar de postura o senzillament reposar l'esquena.

A més, disposar d'un llit articulat també beneficiarà totes les persones de l'Espígol perquè ens ajudarà a desenvolupar millor les sessions de fisioteràpia, i ens permetrà tenir un espai de descans adaptat a les seves necessitats.

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

Col·labora!

Col·labora per fer més còmode el dia a dia de les persones a l'Espígol, el centre ocupacional de l’Associació Alba a Cervera, fent possible adaptar els nostres espais amb material adaptat per facilitar tant la qualitat de de les persones ateses com el benestar laboral dels nostres professionals.
 

Necessitem 2.000€ per a un llit articulat per a l’Espígol que beneficiarà 19 persones i especialment aquelles que tenen mobilitat reduïda.  

Fes un donatiu

Per què per l'Adil és tan important?

La Pilar Malé, educadora de l'Espígol, ens explica perquè és necessari tenir un llit articulat a través del testimoni de l'Adil en aquest vídeo.

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.