Un llit articulat per a les persones de l'Espígol

Les persones de l’Espígol necessiten un llit articulat, en especial aquelles amb mobilitat reduïda, com l'Adil, la Maria i el Sergi, ja que els permet adoptar un gran nombre de posicions ergonòmiques i efectuar moviments sense que la persona hagi de moure el seu cos, com ara incorporar-se, canviar de postura o senzillament reposar l'esquena.

A més, disposar d'un llit articulat també beneficiarà totes les persones de l'Espígol perquè ens ajudarà a desenvolupar millor les sessions de fisioteràpia, i ens permetrà tenir un espai de descans adaptat a les seves necessitats.

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

Col·labora!

Col·labora per fer més còmode el dia a dia de les persones a l'Espígol, el centre ocupacional de l’Associació Alba a Cervera, fent possible adaptar els nostres espais amb material adaptat per facilitar tant la qualitat de de les persones ateses com el benestar laboral dels nostres professionals.
 

Necessitem 2.000€ per a un llit articulat per a l’Espígol que beneficiarà 19 persones i especialment aquelles que tenen mobilitat reduïda.  

Per què per l'Adil és tan important?

La Pilar Malé, educadora de l'Espígol, ens explica perquè és necessari tenir un llit articulat a través del testimoni de l'Adil en aquest vídeo.

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.