Suma’t al repte esportiu i solidari impulsat pel Jaume Rovira i el Consell Esportiu de l’Urgell fent la teva aportació. 
El 24 d'abril el Jaume Rovira farà la Ruta Transurgellenca Non-Stop per una bona causa: els projectes d'esport inclusiu i salut del Grup Alba.
Suma't al repte fent una donació mínima de 5 € per fomentar la pràctica de l’esport inclusiu, millorar-ne la seva accessibilitat (per exemple, amb la compra d’una bicicleta elèctrica) i promoure hàbits saludables entre les persones amb discapacitat.
Quan hagis omplert i enviat el formulari, et podràs descarregar el teu dorsal solidari. Del 16 al 25 d'abril, pots penjar a les xarxes una foto personalitzant el dorsal amb el teu nom i fent una part de la ruta caminant, corrent o en bicicleta, o simplement animant des de casa. 
Junts pedalem per la inclusió!
 

SÍ, vull col·laborar!

Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.