Caninoteràpia 

 

La caninoteràpia és un mètode terapèutic en el qual el gos i la persona interactuen entre sí amb la finalitat de millorar la salut psíquica, emocional i física de la persona.

L’animal és un estímul per participar en l’exercici, la persona rep afecte a través del contacte físic, li dona seguretat i confiança, experimenta l’acceptació incondicional per part de l’animal, es diverteix i gràcies al gos realitza una activitat i assoleix uns reptes que, sense la seva assistència, no podria aconseguir.

Es tracta d'un tractament molt efectiu perquè la presència de l'animal promou la relaxació i redueix la resistència, conscient o no, que algunes persones amb discapacitat tenen a les teràpies.Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

Dona una sessió

Amb un donatiu de 35 € fas possible una sessió grupal de caninoteràpia.

Les sessions de caninoteràpia es realitzen setmanalment tant a l'Escola Alba com als diferents centres de recursos de Tàrrega, Cervera, Verdú, Agramunt i Guissona.  Necessitem la teva col·laboració perquè les persones d’Alba puguin gaudir d’una activitat terapèutica que els encanta! Deixa la teva petjada!  
 
Sí, vull donar!

Els nostres reptes

  • Mantenir les sessions de caninoteràpia als nostres centres.

  • Millorar la qualitat de vida de les persones: modificar les conductes no desitjades, millorar el sentiment d'autoestima i augmentar la motivació.

  • Treballar la psicomotricitat a través de la interacció amb el gos i el disseny de circuits.

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí. 

Empresa col·laboradora: