Tèrapies amb el cor

La caninoteràpia és un mètode terapèutic en el qual el gos i la persona interactuen entre sí amb la finalitat de millorar física i psicològicament la salut del pacient i obtenir el màxim grau d’autonomia possible.

Es tracta d'un tractament molt efectiu perquè la presència de l'animal promou la relaxació i redueix la resistència, conscient o no, que algunes persones amb dificultats especials tenen a les teràpies.

Imatge no disponible
TÍTOL
Cost del projecte: 0
Donatius: 0
0 % aconseguit
 

Dona una sessió

Amb 35 € fas possible una sessió grupal de caninoteràpia per a 8 persones.

Les sessions de caninoteràpia es realitzen dos cops a la setmana al Taller Alba i un cop a la setmana a l'Espígol (Cervera) i a l'Escola Santa Maria de l'Alba.  Necessitem la teva col·laboració perquè les persones d’Alba puguin gaudir d’una activitat terapèutica que els encanta! Deixa la teva petjada!  

FES UNA DONACIÓ

Els nostres reptes

  • Mantenir les sessions de caninoteràpia als nostres centres.

  • Millorar la qualitat de vida emocional de les persones: modificar les conductes no desitjades, millorar el sentiment d'autoestima i augmentar la motivació.

  • Treballar la psicomotricitat a través de la interacció amb el gos.

Empresa col·laboradora:

Formulari de donació

 
Responsable: ASSOCIACIÓ ALBA
Finalitat: Gestionar la relació amb Alba, i enviament de bulletins i informació comercial que pugui ser d’interès per l’usuari.
Legitimació: El seu consentiment, a través de l’acceptació d’aquestes condicions.
Destinataris: Es cediran dades a tercers en cas de ser necessari per la prestació de serveis.
Drets: Els interessats poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o oposició, dirigint-se per escrit a l’adreça info@aalba.cat, adjuntant una còpia del DNI del titular de les dades.
Informació addicional: Per informació més detallada pot consultar la política de privacitat.
*Per conèixer els beneficis fiscals de la teva donació, fes click aquí.