Donem a conèixer el projecte de l'Associació Alba a través de visites a les nostres instal·lacions de Tàrrega.

Tenim dos formats diferenciats de visites:

  • PER A ESCOLES: visita dirigida a centres educatius on oferim diferents tallers i visita general a les instal·lacions de l'entitat. Aquestes visites es porten a terme des de Quàlia, el servei de projectes educatius i de lleure de l'entitat.
  • PER A ENTITATS, ADMINISTRACIÓ I GRUPS: visita general a les instal·lacions amb possibilitats de realitzar un taller a l'obrador de galetes El Rosal. Donem a conèixer les particularitats de la organització, els serveis que oferim i el treball que realitzem amb les persones.

Altres informacions sobre les visites:

  • Realitzem les visites en diferents idiomes: català, castellà, anglès i francès.
  • Prioritzem les visites en horari de matí i oferim la possibilitat de quedar-se a dinar al nostre restaurant El Gat.
  • Les visites es fan amb prèvia reserva.
VISITES I TALLERS A L'OBRADOR EL ROSAL

Des de l'obrador de galetes El Rosal s'ofereixen visites a escoles i també a grups de particulars en horari de caps de setmana i sempre amb prèvia reserva.

Donem a conèixer com es treballa en un dels pocs obradors artesans que queden a Catalunya. Proposem als infants fer de pastissers per un dia i elaborar ells mateixos les nostres galetes. També reflexionem sobre els ingredients amb què s'elaboren les galetes, la seva conservació i de quina manera s'empaqueten.

Els tallers es realitzen entre setmana per a escoles i els podem fem en diferents idiomes: català, castellà i anglès.

 

OFERTA DE TALLERS

PINTANT AMB ELS ARTISTES

L’elaboració d’una obra d’art o manualitat original fomentarem la convivència i el respecte vers les persones amb discapacitat. Combinat amb el taller de creativitat, elaboració i creació d’objectes i escultures abstractes amb material reciclat.

Veure video del taller

FEM DE JARDINERS A SANT ELOI

Coneixereu la feina que realitzen els jardiners de l’Associació Alba que s’encarreguen de tenir cura el Parc de Sant Eloi. Aprendrem a reconèixer les diferents plantes, arbustos i arbes que hi ha al parc i farem de jardiners plantant, empeltant i regant el que faci falta.

HORTUS ALBA

Veureu d' aprop què es cultiva l’hort de l’Associació Alba. A través de l'hort es treballen els bons hàbits alimentaris, la cultura de l’esforç i ens permet conèixer l’origen dels aliments. De l’hort a taula.

ESPORT PER A TOTHOM

Descobrireu diferents esports adaptats que practiquen els esportistes del Club Alba. Participarem en diferents competicions per a posar-ho en pràctica. Tot això jugant i compartint jocs amb els esportistes del club que participen en les diferents disciplines: futbol, bàsquet, bàdminton, ciclisme i handbol.